PeristeriNews.gr
Διεθνή

Tραμπ: Δεν ξέρω γιατί η Βρετανία χρειάζεται την Ε.Ε.


Υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την Ε.Ε. τάχθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζοντας παράλληλα, την αντιπάθειά του προς το πρόσωπο του Βρετανού πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον.

«Η Ε.Ε. είναι πολύ γραφειοκρατική, δεν ξέρω γιατί η Βρετανία τη χρειάζεται» τόνισε ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό ITV.

Ο εκκεντρικός Αμερικανός αναφέρθηκε και στον Κάμερον, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για τις μεταξύ τους, κακές σχέσεις. «Είναι απίθανο να αναπτύξω μία καλή σχέση με τον Ντέβιντ Κάμερον, καθώς όπως φαίνεται, είναι και ο ίδιος απρόθυμος να λύσουμε τα προβλήματά μας» δήλωσε ενδεικτικά.

Σημειώνεται ότι προσφάτως, ο Κάμερον είχε χαρακτηρίσει «χαζό» τον Τραμπ, ασκώντας κριτική στην πρόταση για την απαγόρευση της εισόδου των Μουσουλμάνων στις ΗΠΑ.

Δεν αποκλείει νέα «11η Σεπτεμβρίου» λόγω μεταναστών

Ο Ντόναλντ Τραμπ, υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων εν όψει των προεδρικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, δήλωσε χθες ότι δεν αποκλείει το κύμα μετανάστευσης στη χώρα του να οδηγήσει σε μια τρομοκρατική επίθεση παρόμοια με εκείνη της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του συνδικάτου των εργαζομένων στη συνοριοφρουρά, ο Τραμπ εκτίμησε ότι είναι πιθανό να διαπραχθεί μια επίθεση παρόμοια με αυτή της 11ης Σεπτεμβρίου και ζήτησε να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στην ασφάλεια των συνόρων.

«Θα γίνουν πολλά άσχημα πράγματα. Θα γίνουν επιθέσεις που δεν θα πιστεύατε. Θα γίνουν επιθέσεις από ανθρώπους που, αυτή τη στιγμή, έρχονται στη χώρα μας», υποστήριξε ο Τραμπ.

Ο μεγιστάνας των ακινήτων έχει προκαλέσει επανειλημμένα σάλο με τις τοποθετήσεις του στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας σχετικά με τους μουσουλμάνους, τις γυναίκες, αλλά και τη μετανάστευση. Μεταξύ άλλων, έχει προτείνει να ανεγερθεί ένα τείχος στα σύνορα με το Μεξικό που θα πληρώσει η μεξικανική κυβέρνηση, καθώς και να επιβληθεί «προσωρινή» απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ σε όλους τους μουσουλμάνους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Η κηδεία του Αλεξέι Ναβάλνι θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου στη Μόσχα

Peristeri News

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Leave a Comment