• Δευτέρα, 17 Μαΐου, 2021

Τους θέλει όλους μέχρι το τέλος

Παύλος Κουστέρης
Μάϊος22/ 2020

Σε διαδικασία προετοιμασίας είναι πλέον και με τη βούλα ο Ατρόμητος, καθώς οι ομαδικές προπονήσεις έχουν αρχίσει ενώ είναι δεδομένο ότι και το πρωτάθλημα θα αρχίσει κανονικά για να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Το θετικό νέο, που ξεπερνά και τα αθλητικά δεδομένα, είναι ότι όλα τα τεστ στα οποία έχουν υποβληθεί οι παίκτες και το προσωπικό έχουν βγει αρνητικά, οπότε έχει επέλθει η κανονικότητα και παράλληλα πιάνει τόπο η άρτια οργάνωση και εφαρμογή του πρωτοκόλλου που έχει συμφωνηθεί.

Ένα θέμα που όμως θα προκύψει όχι μόνο για τον Ατρόμητο, αλλά για όλες τις ομάδες είναι τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται τυπικά στις 30 Ιουνίου, ημερομηνία όμως, που φέτος θα υπάρχει κανονικά αγωνιστική δράση.

Από την πλευρά τους οι Περιστεριώτες έχουν πάρει τις αποφάσεις τους και ανεξάρτητα από το αν θέλουν μακροπρόθεσμα έναν ποδοσφαιριστή του ρόστερ που λήγει το συμβόλαιό του, θα τον κρατήσουν μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν.

Για παράδειγμα, ο Μπάλαζ Μέγερι που θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσει στο Περιστέρι για το 2020/21, ο Ατρόμητος προτίθεται να του επεκτείνει αυτόματα το συμβόλαιο μέχρι τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος, όπως άλλωστε έχουν δικαίωμα οι ομάδες σύμφωνα και με την οδηγία της UEFA.

Άλλωστε, το διάστημα της έξτρα ανανέωσης θα είναι αρκετά μικρό, αφού σύμφωνα με το πλάνο, το πρωτάθλημα αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα του Ιουλίου.