PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τουρκικό περιπολικό παρενόχλησε σκάφος του Λιμενικού στη Λέσβο


Περιπολικό σκάφος της Τουρκικής Ακτοφυλακής παρενόχλησε σήμερα το πρωί περιπολικό σκάφος της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Λέσβου, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές στο ελληνικό σκάφος.

Αυτό συνέβη μια μέρα πριν από τη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, δείχνοντας πως οι Τούρκοι δεν σταματούν τις προκλήσεις στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος το περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός μέλους τους πληρώματος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Αιγαίου ο εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος, Πλωτάρχης Νίκος Κοκκάλας, επεσήμανε ότι το περιστατικό συνέβη στις 4.20 τα ξημερώματα όταν τουρκική ακταιωρός πλεύρισε σκάφος του Λιμενικού Σώματος Μυτιλήνης το οποίο εκτελούσε περιπολία στα ανατολικά του νησιού εντός των χωρικών υδάτων προκαλώντας του ζημιές στα ρέλια του σκάφους. Το περιστατικό διήρκησε τρία με τέσσερα δευτερόλεπτα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Leave a Comment