PeristeriNews.gr
Διεθνή

Τουρκία: Τα ελληνικά ΜΜΕ πανικοβλήθηκαν για τα Ίμια


Εκτενείς είναι οι αναφορές στην τουρκική τηλεόραση και το διαδίκτυο για τη χθεσινή στρατιωτική παρουσία της χώρας στα Ίμια. Τα ελληνικά ΜΜΕ «πανικοβλήθηκαν» αναφέρουν κάποια τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ασχολήθηκαν με τη χθεσινή «επίσκεψη», όπως την αποκαλούν, του αρχηγού του τουρκικού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Χουλουσί Ακάρ και των αρχηγών των τουρκικών όπλων στην περιοχή των Ιμίων. Αρκετές τουρκικές εφημερίδες δημοσιεύουν σήμερα πολλές φωτογραφίες και βίντεο.

Τα φιλοκυβερνητικά μέσα περιγράφουν τις αντιδράσεις των ελληνικών μέσων ενημέρωσης, σχολιάζοντας διάφορα ρεπορτάζ ελληνικών εφημερίδων. Τα ελληνικά μέσα «πανικοβλήθηκαν και ανησυχούν για τους λόγους των τουρκικών κινήσεων», αναφέρουν.

Η κάλυψη του επεισοδίου ήταν κατά κύριο λόγο τηλεοπτική και φωτογραφική με πλούσιο υλικό που αναρτήθηκε στις ιστοσελίδες των τουρκικών εφημερίδων και ενημερωτικών ιστότοπων, ενώ το θέμα έπαιξε πρώτο χθες στα δελτία ειδήσεων.

Σε πολύ μικρότερο βαθμό όμως το θέμα απασχόλησε τους Τούρκους αρθρογράφους, που επέλεξαν να ασχοληθούν αφ’ ενός με το αναμενόμενο κρίσιμο δημοψήφισμα στην Τουρκία για την αλλαγή του πολιτεύματος από προεδρευόμενη σε προεδρική δημοκρατία και φυσικά με τα πρώτα δείγματα της προεδρίας Τραμπ, καθώς η Άγκυρα αναμένει με αγωνία τη στάση που θα κρατήσει ο νέος αμερικανός πρόεδρος απέναντι στην Τουρκία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment