PeristeriNews.gr
Διεθνή

Τουρκία: Άνδρας απειλεί να σκοτώσει τον Ιμάμογλου


Σοκ έχει προκαλέσεις στην Τουρκία μία ζωντανή εκπομπή, στην οποία άντρας απειλεί ανοιχτά να σκοτώσει τον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου

Ο Νεβζάτ Καγιά, που προέβη στις απειλές, εξέφρασε με σαφήνεια την πρόθεσή του ότι θέλει να σκοτώσει τον Εκρέμ Ιμάμογλου. «Ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος δεν θα τον αφήσουμε να ζήσει», είπε ο Καγιά.

«Οδούς αντί οδόντος! Αίμα αντί για αίμα! Δεν θα κάνουμε πίσω, πατριώτη! Το 1820 πέρασε, αυτά πέρασαν. Ο Εκρέμ Ιμάμογλου μη νομίζει ότι θα γίνει πρόεδρος παίρνοντας τις ψήφους αυτών των σκυλιών και αυτών των μπάσταρδων. Ένα έγκλημα, είναι έγκλημα. Ή εγώ ή κάποιος άλλος δεν θα τον αφήσει να ζήσει, δεν θα τον αφήσει να ζήσει. Θα σηκωθείς μαζί με αυτά τα καθάρματα και θα γίνει πρόεδρος αυτής της χώρας… Τα καθάρματα οι Έλληνες θα σηκωθούν και θα τοποθετήσουν τις εικόνες της Αγίας Σοφίας χωρίς τους μιναρέδες και θα κάνουν πορείες εκεί και θα του λένε ‘άνθρωπέ μου’ και εδώ τον έντιμο πατριώτη αυτής της χώρας…», ανέφερε ο Νεβζάτ Καγιά.

Ο ιδιοκτήτης του καναλιού, από το οποίο πραγματοποιήθηκε η μετάδοση, Μερτ Αρμαγάν, ζήτησε δημοσίως συγγνώμη, αποκηρύσσοντας τις δηλώσεις του Καγιά και τονίζοντας την απαράδεκτη φύση των απειλών. Η ζωντανή μετάδοση αποσύρθηκε και ο Καγιά αποκλείστηκε από περαιτέρω εμφανίσεις: «Δεν έχω πλέον καμία σχέση μαζί του και δεν θα μπορεί να βγει ξανά στον αέρα. Δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να εμποδιστούν τέτοια πράγματα σε ζωντανή μετάδοση. Όμως, ως ο ιδιοκτήτης του καναλιού, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από το λαό μας, ιδιαίτερα από τον κ. Ιμάμογλου για αυτό το περιστατικό».

 

 

Ο Νεβζάτ Καγιά με νέα ανάρτησή του επανέρχεται στο θέμα και κατηγορεί ότι κάποιοι έκαναν κοπτοραπτική στο βίντεο που παρουσιάστηκε, ώστε να φανεί ότι απειλεί τον Ιμάμογλου. Σε ανάρτησή του παραθέτει την πλήρη φράση που είπε και κατηγορεί αγνώστους ότι τον απειλούν.

«Όσοι απατεώνες έκοψαν ένα μέρος μιας ζωντανής μετάδοσης που παρακολούθησα σήμερα και ισχυρίζονται ότι απείλησα με θάνατο τον Ιμάμογλου, δείτε πρώτα το βίντεο. «Μην απειλείτε όπως σε αυτό το προφίλ, πηγαίνετε και εφαρμόστε το νόμο».

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Λευκός Οίκος τίμησε την επέτειο για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας

Peristeri News

Με εισιτήριο 5 ευρώ η είσοδος στη Βενετία από τις 25 Απριλίου

Peristeri News

Γερμανοί αστυνομικοί διαμαρτύρονται χωρίς παντελόνια για την έλλειψη στολών

Peristeri News

Leave a Comment