PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Του έκλεψαν ένα εκατομμύριο ευρώ και το ΣΔΟΕ τον καλεί σε έλεγχο πόθεν έσχες


Απρόσμενη τροπή παίρνει για τον επιχειρηματία η περιπέτεια που έζησε με την οικιακή του βοηθό η οποία του έκλεψε ένα εκ. ευρώ.

Απρόσμενη τροπή παίρνει για τον επιχειρηματία η περιπέτεια που έζησε με την οικιακή του βοηθό η οποία του έκλεψε ένα εκ. ευρώ, καθώς τώρα καλείται ο ίδιος να περάσει από έλεγχο πόθεν έσχες.

Η Γεωργιανή οικιακή βοηθός είχε κλέψει από το σπίτι του επιχειρηματία στην Βούλα, το ποσό αυτό και αναζητείτο για ημέρες, ωστόσο τελικά η ίδια αλλά και μέρος των χρημάτων (573.800 ευρώ) εντοπίστηκαν από την Αστυνομία σε μία κρύπτη πλυντηρίου στον Κολωνό.

Ωστόσο πλέον ο επιχειρηματίας θα ελεγχθεί από το ΣΔΟΕ. Συγκεκριμένα, με έγγραφο της υπηρεσίας στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, ζητείται να του γνωστοποιηθούν τα στοιχεία του θύματος της ληστείας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το συγκεκριμένο ποσό δικαιολογείται από τα εισοδήματα που δηλώνει στην εφορία.

Σημειώνεται πάντως πως τα χρήματα που κατάσχονται από την Αστυνομία σε τέτοιες περιπτώσεις, κατατίθενται προσωρινά στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων μέχρι να επιστραφούν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μεγαλοπρεπείς οι Επιτάφιοι στις εκκλησίες του Περιστερίου (photos)

Peristeri News

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Τι γιορτάζουν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα Μεγάλη Παρασκευή

Peristeri News

Leave a Comment