PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για Ατρόμητο


Διακοπή τέλος, τα κεφάλια μέσα… Τις προπονήσεις του στις εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο συνέχισε ο Ατρόμητος και πλέον μπαίνει για τα καλά στο μυαλό όλων το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Δευτέρα (28/11) στην Τούμπα.

Το θετικό για τον Γιώργο Κορακάκη είναι ότι βλέπει στην πράξη όσα δουλεύονται στην προπόνηση να βγαίνουν σιγά-σιγά και στον αγωνιστικό χώρο, όπως συνέβη και στο φιλικό με την ΑΕΚ. Ο τεχνικός της ομάδας έμεινε ικανοποιημένος από συγκεκριμένα πράγματα που παρουσίασαν οι παίκτες του (πίεση ψηλά στο γήπεδο και σωστή ανασταλτική λειτουργία), αλλά θεωρεί ότι υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Με άλλα λόγια, ένα θετικό αποτέλεσμα σε ένα φιλικό δεν έχει εκτοξεύσει κανέναν στα σύννεφα.

Επιπλέον, ο προπονητής των Περιστεριωτών βλέπει με μεγάλη ικανοποίηση ότι μπορεί να βασίζεται σε πολλούς παίκτες, αφού ακόμα κι αυτοί που δεν θεωρούνται ως πρώτες λύσεις, δείχνουν ικανοί να προσφέρουν λύσεις και να βελτιωθούν ακόμα παραπάνω.

Σε ό,τι αφορά τις προπονήσεις, στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψαν οι Δημήτρης και Νίκος Παπαδόπουλος, αλλά και ο Αλέξανδρος Κατράνης, ενώ σταθερά εκτός παραμένει ο Ντιγκινί, που όπως αναφέραμε έχει ακόμα δρόμο μπροστά του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment