PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Τον Μπάμπη Δούναβη ευχαρίστησε ο Ερυθρός Σταυρός Περιστερίου


Στα πλαίσια συνέχισης της πρωτοποριακής και επιτυχημένης συλλογής καπακιών από τον Δήμο Περιστερίου, με σκοπό την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Περιστερίου, Ευστράτιος Εγγλέζος ευχαρίστησε θερμά τον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιπρόεδρο της ΔΕΠΑΔΠ και αρμόδιο της δράσης αυτής, Μπάμπη Δούναβη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για τη συγκεκριμένη δράση, κινητοποίησε τους ανθρώπους του Δήμου ώστε οι Περιστεριώτες να ενημερωθούν και συμβάλλουν σε αυτή.

Η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε. Σ. Περιστερίου, Στέλλα Δαγλαρτζή είπε: «Ξεκινήσαμε ως τοπικό τμήμα αυτή τη δράση, όμως στη συνέχεια, αφού παρατηρήσαμε το ενδιαφέρον του Μπάμπη Δούναβη, αποφασίσαμε να τη πραγματοποιήσουμε σε συνεργασία με το Δήμο, διότι, ως γνωστόν, το συλλογικό αποτέλεσμα είναι καλύτερο από το ατομικό».

Από τη μεριά του ο Μπάμπης Δούναβης τόνισε πως υπάρχει η σκέψη η συγκεκριμένη δραστηριότητα να εισαχθεί και στα σχολεία ώστε να καλλιεργηθεί το πνεύμα της βοήθειας και της αλληλεγγύης προς τα άτομα με Ειδικές Ανάγκες στα παιδιά. Παράλληλα, επεσήμανε, πως η δράση αυτή έχει γνωρίσει μέχρι στιγμής μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση.

DSCN9890

Ο κ. Δούναβης τέλος παρέδωσε ευχαριστήρια επιστολή στον πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Περιστερίου, κ. Εγγλέζο, για τη σημαντική βοήθεια και στήριξη στη δράση.

Η συλλογή καπακιών συνεχίζεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο «Πράσινο σπίτι», (Αγ. Βασιλείου 62). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210-5701639, 693 2579880.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment