PeristeriNews.gr
Lifestyle

Τομ Κρουζ: Ο πρώτος ηθοποιός που θα γυρίσει ταινία στο διάστημα


Ο Τομ Κρουζ έχει αποδείξει αναμφίβολα πως μπορεί να κάνει τα πάντα για χάρη της κινηματογραφικής βιομηχανίας, από «ακροβατικά» μέχρι και να πετάξει ελικόπτερο.

Ο 60χρονος ηθοποιός που σημείωσε για ακόμα μία φορά τεράστια επιτυχία με το σίκουελ του «Top Gun» συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Νταγκ Λάιμαν για ένα νέο πρότζεκτ, στο… διάστημα!

Ο ηθοποιός ξεκίνησε να ετοιμάζει το εν λόγω πρότζεκτ λίγο πριν την πανδημία του Covid-19. Σύμφωνα με τη New York Post, εκείνος και ο σκηνοθέτης απευθύνθηκαν στη Universal Filmed Entertainment Group (UFEG) για να επικοινωνήσουν την ιδέα τους σχετικά με έναν πύραυλο, που θα στείλει τον ηθοποιό στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

«Νομίζω ότι ο Τομ Κρουζ είναι ο ιδανικός για να πάει τον κόσμο στο διάστημα», αναφέρει η πρόεδρος της UFEG, Ντόνα Λάνγκλεϊ και προσθέτει: «Αυτό είναι το σχέδιο. Έχουμε ένα σπουδαίο έργο σε εξέλιξη με τον Τομ. Θα φέρουμε έναν πύραυλο στον διαστημικό σταθμό και απλώς, θα “πυροβολίσουμε”».

Αποκάλυψε μάλιστα, πως το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας θα γυριστεί στη Γη. Ωστόσο, η δράση κορυφώνεται, όταν ο χαρακτήρας του Κρουζ θα χρειαστεί να ανέβει στο διάστημα.

«Θα ανέβει στο διάστημα για να σώσει τον κόσμο. Θα ήταν υπέροχο ο Τομ Κρουζ να γίνει ο πρώτος πολίτης που θα κάνει μια διαστημική βόλτα έξω από τον διαστημικό σταθμό», αναφέρει.

Σε περίπτωση που τελικά, το πρότζεκτ πάρει έγκριση, ο Τομ Κρουζ θα είναι ο πρώτος κινηματογραφικός αστέρας που θα γυρίσει μια ταινία στο διάστημα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment