PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Τολμηρά sexy μαγιό για να κατακτήσετε την πλαζ: Η νέα τάση στα γυναικεία μαγιό προστάζει micro bikini!


Η θερμοκρασία ανέβηκε για τα καλά και είναι ώρα για βουτιές στην παραλία. Πριν από αυτό όμως, ήρθε η ώρα να επιλέξετε τα καινούργια σας γυναικεία μαγιό που θα κάνουν θραύση και θα μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα πάνω σας! Η νέα τάση της μόδας για το καλοκαίρι του 2022 προστάζει προκλητικά και τολμηρά sexy μαγιό που αφήνουν ελάχιστα στην φαντασία!

Τα micro bikini είναι τα απόλυτα μικροσκοπικά μαγιό για να αναδείξετε την σιλουέτα σας φέτος στην πλαζ και θεωρούνται must have για το καλοκαίρι του 2022! Ξεχάστε λοιπόν τα βαρετά και συνηθισμένα και τολμήστε το διαφορετικό! Με τα μοναδικά γυναικεία μαγιό που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα e-string, το σίγουρο είναι ότι δεν θα περάσετε απαρατήρητη!

Animal Print για πάντα

Δεν υπάρχει πιο sexy pattern από το animal print και τα τολμηρά sexy μαγιό με λεοπάρ και ζεβρέ σχέδιο είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε! Αν μάλιστα μιλάμε για μικροσκοπικά μαγιό, όπως τα δημοφιλή micro bikini, τότε θα είστε σίγουρα η σταρ της παραλίας!

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα με εσώρουχα και γυναικεία μαγιό e-string θα βρείτε το φλογερό σετ Carribella της Obsessive σε απίθανο ζεβρέ σχέδιο και με μοναδικό κόψιμο που θα αναδείξει τις καμπύλες σας. Το πάνω μέρος είναι Brazilian τριγωνάκι και το κάτω μέρος στρινγκ και όλο το μαγιό δένεται με λεπτά κορδόνια που αφήνουν ελάχιστα στην φαντασία. Αν λοιπόν ψάχνετε τα πιο προκλητικά sexy μαγιό, το συγκεκριμένο είναι μία από τις top επιλογές!

Λάμψε σαν χρυσός

Μπορεί γενικά να ισχύει η παροιμία «ότι λάμπει δεν είναι χρυσός» όμως τα τολμηρά sexy μαγιό σε χρυσό χρώμα θα σας κάνουν κυριολεκτικά να λάμψετε και να μαγνητίσετε τα βλέμματα στην πλαζ! Από τις πιο must επιλογές σε γυναικεία μαγιό, το χρυσό Bella Vista της Obsessive είναι μία πραγματικά εντυπωσιακή πρόταση. Με τριγωνικό top και bottom με κορδονάκια, σε γυαλιστερό χρυσό χρώμα, με διπλή επένδυση για να μην διαφανίζει, είναι ιδανικό για να ξεχωρίσετε φέτος το καλοκαίρι!

Αναζητήστε αυτά και ακόμη περισσότερα τολμηρά sexy μαγιό και micro bikini στο ηλεκτρονικό κατάστημα με εσώρουχα και γυναικεία μαγιό e-string  και αποκτήστε τα σε μοναδικές προσφορές για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment