PeristeriNews.gr
Lifestyle

Το tweet που κάνει θραύση για τη Μελάνια Τραμπ


Σε θρίλερ εξελίσσεται το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών μέχρι να υπάρξει ο τελικός νικητής ανάμεσα σε Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν.

Και μπορεί οι περισσότεροι να αγωνιούν για το ποιος θα είναι ο επόμενος ένοικος του Λευκού Οίκου, στο Twitter υπάρχουν και οι χρήστες εκείνοι που αναδεικνύουν την αστεία πλευρά των εκλογών.

Τα tweets δίνουν και παίρνουν, όμως, τις τελευταίες ώρες ένα είναι εκείνο που κάνει θραύση στο Twitter και αφορά την Μελάνια Τραμπ.

Όλο το προηγούμενο διάστημα ο γάμος της με τον Ντόναλντ Τραμπ έχει μπει στο στόχαστρο και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως περνάει σοβαρή κρίση, αφού εκείνη αρκετές φορές έχει δείξει να μη… συμπαθεί τον σύζυγό της.

Μάλιστα, σχολιάστηκε πως σε περίπτωση που ο νυν πρόεδρος δεν ανανεώσει τη θητεία του στον Λευκό Οίκο, τότε ανοίγει για την όμορφη Μελάνια ο δρόμος για το διαζύγιο. Και το tweet που κάνει θραύση, έχει να κάνει με αυτό ακριβώς.

«Όταν πρέπει να αναβάλεις το διαζύγιό για τέσσερα ακόμη χρόνια, εξαιτίας Φλόριντα και Τέξας» γράφει ο χρήστης.

https://twitter.com/JudgePerfect/status/1323824252311646210

Τα likes «έπεσαν» βροχή, τα retweets ήταν πολλά, ενώ άλλοι χρήστες κάτω από το post έκαναν τις δικές τους εκτιμήσεις για τον γάμο των Τραμπ.

Άλλοι ζητούν την «απελευθέρωσή» της τώρα, άλλοι να την «σώσουν» και άλλοι σχολιάζουν πως σε περίπτωση νίκης Τραμπ, τότε η Μελάνια θα κλάψει περισσότερο και από τους ίδιους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment