PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το «τιμόνι» στον Κορακάκη!


Οριστικά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κορακάκη θα συνεχίσει στο υπόλοιπο της σεζόν ο Ατρόμητος, με τον νεαρό τεχνικό να επιβραβεύεται για την πολύ καλή δουλειά των τελευταίων εβδομάδων, κάτι που αποτυπώθηκε και εντός αποδυτηρίων και εντός γηπέδου.

 

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Κ-20 της ομάδας πιστώθηκε την εξαιρετική καθημερινή δουλειά που έκανε στις προπονήσεις, κάτι που αναγνωρίζεται από διοίκηση και κυρίως από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας (χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Σωκράτη Φυτανίδη μετά το ματς με την Ξάνθη), την αλλαγή ψυχολογίας στα αποδυτήρια και φυσικά τη διαχείριση των αγώνων, τόσο στην προετοιμασία τους, όσο και κατά τη διάρκειά τους.

Βάσει αυτών και με δεδομένο ότι πάντα είναι άγνωστο τι μπορεί να φέρει η έλευση ενός ξένου προπονητή ειδικά αυτή την περίοδο, η διοίκηση έλαβε οριστικά την απόφαση να δώσει την ευκαιρία σε ένα παιδί της ομάδας, που την έχει υπηρετήσει πολλά χρόνια ως παίκτης και με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ωστόσο τίποτα δεν γίνεται χαριστικά, αφού μετά την απομάκρυνση Δέλλα ποτέ δεν υπήρχε αυτό το σενάριο ως σκέψη.

Από το επιτελείο που είχε στην Κ-20, ο Γιώργος Κορακάκης θα φέρει και τον κ. Παρθενίου που θα βοηθήσει σε συγκεκριμένους τομείς της εκγύμνασης, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η αναζήτηση του βοηθού του. Εξυπακούεται ότι παράλληλα αναζητείται ο νέος προπονητής της Κ-20, που έχει αρχίσει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment