PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Το τελευταίο «αντίο» στον Νίκο Αλέφαντο


Το τελευταίο «αντίο» στον Νίκο Αλέφαντο είπαν το Σάββατο (27/06) συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι του ποδοσφαίρου, αλλά και φορείς της πολιτικής.

Σε ηλικία 81 ετών ο Έλληνας τεχνικός άφησε την τελευταία του πνοή πριν από τέσσερις ημέρες, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία του μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η κηδεία του καταξιωμένου προπονητή έγινε σήμερα (27/6) στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών στις 13:00. Η σωρός του, σκεπασμένη με τη σημαία του Ολυμπιακού, είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 11 το πρωί. Οι δικοί του άνθρωποι, αλλά και απλοί φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία για το τελευταίο «αντίο» στον προπονητή που ξεχώρισε για το πάθος και τον οξύθυμο χαρακτήρα του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η ΠΑΕ ΑΕΚ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Αθηναϊκός, ο Αστέρας Εξαρχείων, οι βετεράνοι του Ολυμπιακού και όχι μόνο έστειλαν τα στεφάνια τους, θέλοντας να τον τιμήσουν.

Το παρόν στην κηδεία του Νίκου Αλέφαντου έδωσαν μεταξύ άλλων οι Νίκος Αναστόπουλος, Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης, Λευτέρης Αυγενάκης, Γιάννης Μώραλης, Σούλης Παπαδόπουλος, παλαίμαχοι του Ολυμπιακού και πολλοί φίλοι του εκλιπόντος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment