• Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, 2022

Το τελευταίο αντίο στον «Ατρόμητο» Γιάννη Πριόνα

Peristeri News
Σεπτέμβριος04/ 2021

Το τελευταίο αντίο στον γενικό αρχηγό της διοίκησης των φιλάθλων του Ατρομήτου 1987/88 είπαν Ατρόμητος και Fentagin.

Ο λόγος για τον Γιάννη Πριόνα που αποτέλεσε γενικός αρχηγός στην τότε περίφημη διοίκηση και συνέβαλε τα μέγιστα με κάθε τρόπο στην πορεία του συλλόγου στα δύσκολα χρόνια. Ήταν η χρονιά που ο Ατρόμητος οδηγήθηκε από τη Γ’ στη Β’ Εθνική.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος και όλη η οικογένεια του συλλόγου εκφράζουν τα πιο θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη Πριόνα.

Ο εκλιπών αποτέλεσε Γενικό Αρχηγό της ομάδας μας τη σεζόν 1987/88 στην περίφημη διοίκηση των φιλάθλων, που οδήγησε τον Ατρόμητο από τη Γ’ στη Β’ Εθνική.

Εκτός από την προσφορά του ως στέλεχος του Ατρόμητου, συνέβαλε τα μέγιστα με κάθε τρόπο στην πορεία του συλλόγου στα δύοκολα χρόνια, ενώ ποτέ δεν σταμάτησε να εκφράζει την αγάπη του και ως φίλαθλος.

Γιάννη Πριόνα, καλό σου ταξίδι!

Η ανακοίνωση των Fentagin:

Την τελευταία του πνοή άφησε ένα μέλος της διοίκησης των φιλάθλων, η οποία ανέβασε την ομάδα στην Β εθνική την περίοδο 1987/88.

Ο λόγος για τον Γιάννη Πριόνα που αποτέλεσε γενικός αρχηγός στην τότε περίφημη διοίκηση και συνέβαλε τα μέγιστα με κάθε τρόπο στην πορεία του συλλόγου στα δύσκολα χρόνια.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Μαζί με τους υπόλοιπους το 87, όταν η ομάδα έμεινε χωρίς διοίκηση, γράψατε ακόμα μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ.

FENTAGIN 1980