Κοινωνία

Το τελευταίο αντίο στο Νίκο Σαγιάκο – Πλήθος κόσμου στο Περιστέρι

Η θλίψη και η αγάπη της Περιστεριώτικης κοινωνίας ήταν εμφανής ακόμα και στην εξόδιο ακολουθία του αγαπημένου επιχειρηματία, Νίκου Σαγιάκου.

Η οικογένεια, οι φίλοι, οι συνεργάτες και ο απλός κόσμος ακολούθησε το μεσημέρι της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου 2016, το Νίκο Σαγιάκο, στην τελευταία κατοικία του.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερο ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην πλατεία Δημαρχείου και εν συνεχεία η ταφή του στο κοιμητήριο Περιστερίου.

Τον γνωστό επιχειρηματία του Περιστερίου τίμησαν δεκάδες δημόσια πρόσωπα από την πολιτική σκηνή, τους δημοσιογραφικούς κύκλους και τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

img_2741

Στο στόμα του κάθε παρευρισκόμενου της εξόδιου ακολουθίας υπήρχε μόνο μια φράση… «Γιατί τόσο νωρίς;». Και όχι άδικα αφού ο αγαπημένος επιχειρηματίας της πόλης μας έφυγε σε ηλικία 64 ετών αφήνοντας πίσω θλίψη και οδύνη στα αγαπημένα πρόσωπά του.

Άλλωστε ήταν  τόσο μεγάλη η αγάπη του για την Κατερίνα, την Ουρανία, την Ελένη, τον Κούλη, την Κυριακή, την Μαρίνα και για τα δύο εγγονάκια του, τον Αλέξανδρο και την Αθηνά, που σίγουρα για πάντα θα έχουν μόνο καλές σκέψεις για τον πολυαγαπημένο τους Νίκο.

Η οικογένεια του PeristeriNews.gr εκφράζει τα θερμά συλληπητήρια της.

Καλό ταξίδι Νίκο Σαγιάκο…

Related posts

Υπολογίσετε την ετήσια άδεια που δικαιούστε – Τι ισχύει για τη χορήγησή της

Peristeri News

Η Ρ. Πισπιρίγκου ποινικά υπόλογη και για τους θανάτους Μαλένας – Ίριδας

Peristeri News

Πολύ αυξημένη η κίνηση στους δρόμους

Peristeri News

Leave a Comment