• Παρασκευή, 23 Απρ, 2021

Το σουβλάκι – μπαρ η λύση στο τσιγαρόσημο

Peristeri News
Peristeri News
Ιαν16/ 2011

Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα πως το Υπουργείο Υγείας προσανατολίζεται στο να επιτρέψει το κάπνισμα σε χώρους που καταναλώνεται κυρίως αλκοόλ.

Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα πως το Υπουργείο Υγείας προσανατολίζεται στο να επιτρέψει το κάπνισμα σε χώρους που καταναλώνεται κυρίως αλκοόλ (μπουζούκια, κλαμπ, μπαρ, κλπ.) με την καταβολή ενός φόρου (του λεγόμενου «τσιγαρόσημου») και να το απαγορέψει σε εστιατόρια, ταβέρνες, θέατρα και αίθουσες εκδηλώσεων.

Έτσι όσοι θεριακλήδες θέλουν να απολαύσουν ένα τσιγαράκι μετά το φαγητό θα πρέπει είτε να περιμένουν μέχρι να φύγουν από την ταβέρνα είτε να βγουν έξω από το μαγαζί. Όλοι;

Όχι όλοι όπως φαίνεται, καθώς στο νομό Τρικάλων -σύμφωνα με το trikalanews- οι σουβλατζήδες ήδη ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα με μία «παγκόσμια πρώτη», το κατάστημα του μέλλοντος: το souvlaki-bar!

Οι δαιμόνιοι Τρικαλινοί ήδη εφοδιάζονται με μπουκάλια ουίσκι, βότκα και διάφορα άλλα ποτά τα οποία θα σερβίρουν μαζί με το πιτόγυρο ώστε να μετατρέψουν το ψητοπωλείο σε μπαρ με φαγητό και να έχουν τη δυνατότητα να επιτρέπουν το κάπνισμα στους θεριακλήδες μετά τα σουβλάκια και τους γύρους!

Και όλα αυτά νόμιμα από τη στιγμή που θα αλλάξει η χρήση του καταστήματος από ψητοπωλείο σε μπαρ…!