PeristeriNews.gr
Lifestyle

Το πριγκιπικό ζευγάρι κάνει οικονομία


Σ έναν μήνα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η δούκισσα Κάθριν θα περιοδεύσουν στη Βόρεια Αμερική και σχεδιάζουν το ταξίδι τους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για τους βρετανούς φορολογούμενους!

Σ έναν μήνα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η δούκισσα Κάθριν θα περιοδεύσουν στη Βόρεια Αμερική. Αυτό δεν είναι είδηση. Είδηση είναι ότι σχεδιάζουν το ταξίδι τους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για τους βρετανούς φορολογούμενους!

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωση στο 10ήμερο ταξίδι τους θα χρησιμοποιήσουν εμπορικές πτήσεις, όπως οι κοινοί θνητοί και όχι τα ιδιωτικά τζετ που κοστίζουν μία περιουσία.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κάθριν, τόνισε πως δεν χρειάζεται προσωπικό κομμωτή ή βοηθό, ενώ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα πάρει μαζί του μόνο τους στενούς συνεργάτες του. Κατά την επιστροφή του, το ζευγάρι θα επιβιβαστεί σε πτήση της British Airways. Το ποσό που θα εξοικονομηθεί μόνο από τη χρήση τακτικών πτήσεων κατά το επίσημο ταξίδι του πριγκιπικού ζεύγους στον Καναδά και τις ΗΠΑ, θα φθάσει τις 200.000 λίρες.

Μία πηγή δήλωσε στη εφημερίδα SUN: «Ο Γουίλιαμ θέλει να κρατήσει αποστάσεις ώστε να μην τον κατηγορήσει κανένας ότι ζει εξεζητημένα ή ξοδεύει αλόγιστα χρήματα των Βρετανών φορολογουμένων, όπως ισχύει γι’ άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας».

Ο πρίγκιπας Κάρολος επέλεξε ναυλωμένο αεροπλάνο το 2005, όταν πήγε με τη νέα του σύζυγο, Καμίλα στις ΗΠΑ για το πρώτο επίσημο ταξίδι τους, επιβαρύνοντας τη βρετανική οικονομία με 300.000 λίρες. Παρομοίως, όταν ο πρίγκιπας Άντριου χρησιμοποίησε ιδιωτικό τζετ γι’ ανάλογη επίσκεψη το 2007, έστειλε λογαριασμό 100.000 λίρες στα βρετανικά ταμεία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ

Peristeri News

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Leave a Comment