Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Το Ποτάμι: Τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων ευρωβουλευτών

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι 22 υποψήφιοι μοιράζονται κοινές αρχές και αξίες. Είναι άνθρωποι της δράσης και έχουν διακριθεί για το έργο τους, τη γνώση τους και τις ικανότητές τους.

Τους πρώτους 22 υποψήφιους για το Ευρωκοινοβούλιο ανακοίνωσε σήμερα το Ποτάμι. Οι υπόλοιποι 20 υποψήφιοι θα ανακοινωθούν αφού μελετηθούν οι συγκεκριμένες προτάσεις που κάνουν οι πολίτες μέσω της ιστοσελίδας topotami.gr.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι 22 υποψήφιοι μοιράζονται κοινές αρχές και αξίες. Είναι άνθρωποι της δράσης και έχουν διακριθεί για το έργο τους, τη γνώση τους και τις ικανότητές τους. Πολίτες που πιστεύουν σε μια δίκαιη Ευρώπη και έχουν τη δύναμη και τη θέληση να παλέψουν για αλλαγές τόσο στις Βρυξέλλες όσο και στην Αθήνα.

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές με «Το Ποτάμι» θα είναι, μεταξύ άλλων, ο γιος του Λεωνίδα Κύρκου, Μίλτος, ο καθηγητής Γιώργος Γραμματικάκης, ο ολυμπιονίκης και πρώην αρχηγός της Εθνικής Πόλο, Γιώργος Μαυρωτάς και ο ηθοποιός, Νίκος Ορφανός.

Aναλυτικά, οι 22 υποψήφιοι είναι οι εξής:

  • ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
  • ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ
  • ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΙΑΒΡΟΥΤΑ – ΛΟΥΔΑ
  • ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΙΑΤΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ
  • ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  • ΠΑΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ
  • ΑΝΝΑ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΟΥ-ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ
  • ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ
  • ΒΑΣΩ ΚΙΝΤΗ
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΠΙΔΗΣ
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΕΤΑΣ
  • ΜΙΛΤΟΣ ΚΥΡΚΟΣ
  • ΑΝΝΑ ΛΥΔΑΚΗ
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΩΤΑΣ
  • ΓΙΟΥΛΗ ΜΕΝΟΥΔΑΚΟΥ
  • ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΗΛΙΟΥ
  • ΝΙΚΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ
  • ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΚΟΚΟΣ
  • ΦΑΝΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ
  • ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΧΙΑΟΥ
  • ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΑΚΥΡΑΚΗΣ

Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Δημοσκόπηση: Πού «χτυπά» τα υψηλότερα ποσοστά η ΝΔ στην Αττική

Peristerinews.gr Newsroom

Νόμος του κράτους η απαγόρευση πρόσβασης στα social media ανηλίκων κάτω των 15 ετών

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Δένδιας: 56 μονάδες και 126 στρατόπεδα καταργούνται

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment