PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Το PeristeriNews.gr στην απεργιακή κινητοποίηση (video)


Μαζικές διαδηλώσεις με τη συμμετοχή χιλιάδων κόσμου πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, στο κέντρο της Αθήνας όπου για μια φορά ακόμα οι «γνωστοί-άγνωστοι» έκαναν την εμφάνισή τους δημιουργώντας επεισόδια.

Όπως κατέγραψε και η κάμερα του PeristeriNews.gr που βρέθηκε στο Σύνταγμα, άνθρωποι από όλα τα εργατικά συνδικάτα και απλός κόσμος κινητοποιήθηκε αντιδρώντας στο Ασφαλιστικό, με πορεία και συνθήματα.

Σε όλους τους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα και το Πανεπιστήμιο υπήρχε πλήθος κόσμου συζητώντας αποκλειστικά για την κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση που έχουν υποστεί και συνεχίζουν να δέχονται οι Έλληνες από κάθε κλάδο εργασίας.

Από τις κινητοποιήσεις δεν έλειψαν τα επεισόδια και λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι οι κουκουλοφόροι έκαναν εμφανή την παρουσία τους στη πλατεία Συντάγματος επιτιθέμενοι προς τις Αστυνομικές δυνάμεις που είχαν παραταχθεί επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου.

Τα επεισόδια προκάλεσαν μεγάλη αναταραχή στο μαζεμένο πλήθος οι οποίοι άρχισαν από τα χημικά να διασκορπίζονται στα στενά γύρω από το Σύνταγμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ξεκίνησε και επίσημα η αντιπυρική περίοδος

Peristeri News

Δεν θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο της ΑΝΕΚ

Peristeri News

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα

Peristeri News

Leave a Comment