PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Το PeristeriNews.gr σας προτείνει 20 ξεχωριστές εορταστικές επιλογές


Διανύουμε την πιο εορταστική εποχή του χρόνου και αυτές τις μέρες όλοι περνάμε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και προσέχουμε τον εαυτό μας. Το PeristeriNews.gr σε συνεργασία με την εφημερίδα ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΑ σας προτείνει 20 ξεχωριστές επιλογές διασκέδασης και περιποίησης για εσάς και τους γύρω σας.

Leonidas

leonidas_chocolates_peristeri

Από το 2001 το κατάστημα LEONIDAS στην Σαρανταπόρου 45 προσφέρει ποιότητα και ποικιλία σε όλους τους…σοκολατολάτρεις! Εδώ θα βρείτε περισσότερες από 50 ποικιλίες σε πραλίνες και σοκολάτες που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις σας! Πραλίνες γάλακτος, bitter αλλά και σε λευκή σοκολάτα με υπέροχες γεύσεις. Πραλίνες χωρίς ζάχαρη και γλουτένη, αλλά και πολύχρωμα ζελεδάκια με φυσικό χυμό φρούτων και τραγανά μπισκότα είναι πάντα φρέσκα στη βιτρίνα του LEONIDAS Περιστέρι  για να διαλέξετε τη δική σας γεύση. Το προσωπικό θα σας ενημερώσει, πάντα με χαμόγελο, για τις γεύσεις LEONIDAS και μαζί θα γεμίσετε το γνωστό χρυσό κουτί με τις δικές σας επιλογές! Τα χειροποίητα γούρια του LEONIDAS Περιστέρι είναι πλέον γνωστά και αγαπημένα στους πελάτες του καταστήματος και συνδυάζονται υπέροχα με τα κουτιά της πραλίνας. Στο LEONIDAS Περιστέρι θα βρείτε εκλεκτά λικέρ «Πολυκαλά», φίνες πορσελάνες ποιότητας Limoge  αλλά και δημιουργίες Pennys paintings & gifts για να φτιάξετε  συνθέσεις για κάθε περίσταση (επαγγελματικά καλάθια, δώρα για το μαιευτήριο κτλ) όλα συνδυασμένα με τις πραλίνες LEONIDAS για το τελειότερο αποτέλεσμα! Θα έχετε την καλύτερη προσωπική εξυπηρέτηση για να διαλέξετε τη σύνθεση όπως την έχετε φανταστεί στην τιμή που προτιμάτε και φυσικά στο γνωστό, υψηλής αισθητικής, αμπαλάζ!

Tip: Από 5€ οι μοναδικές δημιουργίες των καταστημάτων Leonidas Peristeri για τις Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες επισκέψεις σας.

Σαρανταπόρου 45, Περιστέρι, 210 57 23 858

facebook.com/LeonidasCookiesHome

SR GROUP fashion (outlet store)

sr_fashion_1

Η εταιρεία SR GROUP fashion δραστηριοποιείται στο χώρο της ελληνικής μόδας τα τελευταία 30 έτη. Στον όμιλο γυναικείων ενδυμάτων ανήκουν οι τρεις εξαιρετικές φίρμες Jupe, NOTALONE και Bella Persona. Από τις αρχές Δεκεμβρίου λειτουργεί στην έδρα της εταιρείας επί της οδού Λυσία 41 στο Περιστέρι, αυτόνομο κατάστημα OUTLET με εκπτώσεις μέχρι και 80% σε επώνυμα ρούχα της εταιρείας. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει χαμηλές τιμές με υψηλή ποιότητα ρούχων στους καταναλωτές προσεγγίζοντας κόσμο από τις περιοχές της Δυτικής Αθήνας. Αμέσως μετά τις γιορτές η εταιρεία SR Group θα πραγματοποιήσει στο χώρο του OUTLET Bazaar με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Περιστερίου με χρήματα και ρουχισμό. Το OUTLET της SR Group fashion αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για γυναίκες κάθε ηλικίας να κάνουν τις αγορές τους μέσα στις γιορτές οικονομικά και ποιοτικά. Το OUTLET λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Tip: Ρούχα για καθημερινή χρήση αλλά και για πιο ειδικές περιστάσεις σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Λυσία 41 & Παπαρηγοπούλου, Περιστέρι, 210 57 66 071

www.srgroup.gr

Meeting Place

meeting_place_1

Το μαγαζί για τους λάτρεις κρέπας και γενικότερα της απόλαυσης. Το Meeting Place είναι μαγαζί με ιστορία 30 ετών και αδιαμφισβήτητα έχει την πιο περιποιημένη κρέπα με αγνά και φρέσκα υλικά στην περιοχή της Δυτικής Αθήνας. Σερβίρει κρέπες αλμυρές, πολίτικες, μεξικάνικες, γλυκές, πάντα με σοκολάτα nutella, βάφλες αφράτες ή μπισκότου,  club sandwich και burger. Ο ανανεωμένος χώρος του αποτελεί σημείο συνάντησης για κόσμο κάθε ηλικίας ενώ έχει εντυπωσιακό κατάλογο με καφέδες, γλυκά, ροφήματα και άλλες αιτίες απόλαυσης με παρέα ή χωρίς. Όλα αυτά συνδυάζονται με τις άψογες τιμές προσαρμοσμένες στις καταστάσεις και το φιλικό προσωπικό που εξυπηρετεί πάντα με χαμόγελο. Θα  το βρείτε  ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, με κεφάτη διάθεση, σε ένα ευχάριστο και νεανικό περιβάλλον. Το μαγαζί διαθέτει ένα αρκετά οργανωμένο δίκτυο delivery που καλύπτει πολλές περιοχές των δυτικών προαστίων. Χειμώνα και καλοκαίρι το Meeting Place είναι το σημείο προορισμού στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Περιστέρι για πρωινές και βραδινές συναντήσεις μικρών και μεγάλων.

Tip: Προτείνουμε το βαφλάκι με Nutella και τριμμένο μπισκότο. Μια λιχουδιά που μόνο στο Meeting Place Μπορείς να συναντήσεις.

Νιόβης 1, Περιστέρι, 210 57 80 566

facebook.com/meeting.place.crepa.lovers

Καλαμάκι Ζυμαράκι

kalamaki_2

Η ποιότητα μετράει σε όλα και στο Καλαμάκι Ζυμαράκι το γνωρίζουν καλά. Άλλωστε οι επισκέπτες του ψητοπωλείου στο Περιστέρι δεν μένουν ευχαριστημένοι μόνο από τις τιμές αλλά και από τη μοναδική ποιότητα που συναντούν οι λάτρεις του κρέατος. Από το όνομα του μαγαζιού προκύπτει και η ποιότητα σε κρέας και πίτα, η οποία είναι χειροποίητη και φτιάχνεται την ίδια ώρα της παραγγελίας σας. Σε τυλιχτό, μερίδα, καλαμάκι, σκεπαστή όπως και να επιλέξεις το φαγητό σου, θα μείνεις ικανοποιημένος από το Καλαμάκι Ζυμαράκι αφού πρώτη προτεραιότητα των ιδιοκτητών του καταστήματος είναι η ευχαρίστηση του πελάτη. Ο χώρος του μαγαζιού θα σας σαγηνεύσει από την πρώτη φορά που θα κάτσετε αφού είναι ιδιαίτερα προσεγμένος και ξεχωριστός για ψητοπωλείο. Στο Καλαμάκι Ζυμαράκι ξεχωρίζουν και τα σουβλάκια χωρίς κρέας με επιλογές από Χαλούμι μέχρι γαρίδα και καλαμάρι. Ενημερωθείτε από το ανανεωμένο site του μαγαζιού για τις πρωτοτυπίες του καταλόγου και καλή σας όρεξη.

Tip: Πλέον μπορείτε να παραγγείλετε το αγαπημένο σας σουβλάκι από τη νέα εφαρμογή του Καλαμάκι Ζυμαράκι σε Google Play και App Store.

Πλατεία Αγίου Γεωργίου 6 & Ανεξαρτησίας 2, Περιστέρι, 210 50 20 518

facebook.com/kalamakizymarakiperisteri

Kika Cafe Aperitivo

15626016_699862026845057_5051145515437698450_o

Το μαγαζί που έφερε τη φιλοσοφία της Βόρειας Ιταλίας στο Περιστέρι. Σε ένα μοναδικό περιβάλλον για καφέ, κοκτέιλ, κρασί και φυσικά την ιταλική παράδοση Aperitivo που συνδυάζει εξαιρετικά ποτά και ορεκτικά. Το Kika είναι το 1ο πιστοποιημένο από το Campari, cafe-bar στην Ελλάδα που παρουσίασε για πρώτη φορά το γνωστό σε όλους Aperol Spritz. Απολαύστε τα μοναδικά αρώματα του espresso που σερβίρεται στο ποτήρι σας προερχόμενο από την Piacenza, την αυθεντική απογευματινή Aperitivo και τα πρωτότυπα και κλασσικά κοκτέιλ τις βραδινές ώρες. Οι μουσικές κινούνται στο φάσμα της funk/swing jazz και η ψαγμένη διακόσμηση του εσωτερικού χώρου συναγωνίζεται με αυτή του εξωτερικού χώρου στον πεζόδρομο της Αιμιλίου Βεάκη. Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας χαρακτηρίζουν κάθε συστατικό που χρησιμοποιείται, κάθε υπηρεσία που παρέχεται και αναδεικνύονται από το μεράκι να διατηρηθεί η ιταλική παράδοση και φινέτσα στο Περιστέρι. Όσο για την εορταστική περίοδο, τα events του KIKA ξεχωρίζουν. Ενημερωθείτε από τη σελίδα Facebook του μαγαζιού.

Tip: Η γκάμα των κοκτέιλ είναι μεγάλη και καλό θα ήταν να το επισκεφθείτε αρκετές φορές. Φροντίζουν άλλωστε γι’ αυτό οι έμπειροι bartenders του KIKA.

Αιμιλίου Βεάκη 35, Περιστέρι

facebook.com/KikaCafeAperitivo

Ο Πλακιάς

img_1640

Το μουσικό μεζεδοπωλείο που διακρίνεται για τις οικονομικές τιμές και τις ποικίλες προτάσεις από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα του. Έχει συγκεντρώσει τα τελευταία χρόνια τις καλύτερες κριτικές από τους φανατικούς πελάτες του οι οποίοι έχουν αγαπήσει τις μοντέρνες σπεσιαλιτέ που παρασκευάζονται από τα πιο αγνά ελληνικά προϊόντα. Δοκιμάστε το ολοκαίνουριο mix grill, αυγά μάτια με σίγκλινο, και χοιρινά παϊδάκια με bbq sauce, παπαρδέλες ραγού με κρέμα παρμεζάνα, κοτόπουλο γεμιστό με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια, κεμπάπ, φετάκια τυλιγμένα σε φύλλο κρούστας ρουστίκ με σιρόπι μελιού, μαζί με καλά κρασιά, ρακί ή ρακόμελο. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, αλλά και την Κυριακή το μεσημέρι θα γευματίσετε ακούγοντας ζωντανή ελληνική μουσική, για ακόμη πιο ευχάριστες στιγμές. Ο Πλακιάς είναι το μαγαζί που είτε οικογενειακά είτε με τους φίλους σας μπορείτε να γευματίσετε σε ένα ευχάριστο κλίμα και πάντα σε προσιτές τιμές με εξαιρετική ποιότητα.

Tip: Ανοιχτά όλες τις μέρες των εορτών με τις μοναδικές γεύσεις του Πλακιά και φυσικά εορταστική διάθεση!

Ζαλοκώστα 34 & Χειμάρας, Περιστέρι, 210 5751263

facebook.com/PlakiasPlakias

GARAZ

15349758_1363494877027340_1562546206689775762_n

Αποτελεί ένα από τα top στέκια στην Αιμιλίου Βεάκη και όχι άδικα αφού προσφέρει εξαιρετική ποιότητα καφέ με την υπογραφή της Profilo Portioli αλλά και μοναδικές επιλογές ποτών, μπύρας και φαγητού. Από τη στιγμή που θα βρεθείς για πρώτη φορά στο ζεστό χώρο του GARAZ το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το ερωτευτείς. Όπως λέει και το όνομα του, θυμίζει κάτι από συνεργείο έχοντας στο εσωτερικό του πρωτοποριακές διακοσμητικές πινελιές που εντυπωσιάζουν. Το ιδιαίτερα φιλόξενο προσωπικό του μαγαζιού θα σε βοηθήσει να σιγουρέψεις την επιλογή σου όποια ώρα της μέρας και να το επισκεφθείς. Από το πρωί είτε επιλέξετε κρύο espresso είτε capuccino, θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι και θα απολαύετε μια μοναδική εμπειρία καφέ. Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι επιλογές αλλάζουν  και μπορείτε να επιλέξετε μπύρα ή κοκτέιλ από τον κατάλογο του μαγαζιού. Η λίστα των κοκτέιλ είναι μεγάλη και έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε άριστες γεύσεις επιλέγοντας διαφορετική βάση ποτού. Τελευταία προσθήκη στο GARAZ τα λαχταριστά pancakes με σοκολάτα.

Tip: Η εβδομάδα που έρχεται θα φέρει γιορτινή διάθεση στο μαγαζί και γι’ αυτό θα βοηθήσουν μεγάλοι Έλληνες Djs με την υπογραφή του Best Radio 92,6!

Μιλτιάδου 2 & Δελφών, Περιστέρι

facebook.com/GarazCafeBar

Wok Master X

wok_master_1

Το Wok Master X είναι μια πρωτότυπη πρόταση για φαγητό με γευστικές απολαύσεις από την Ταϊλάνδη που συναρπάζουν τον κάθε ουρανίσκο. Το καλό όνομα που έχει δημιουργήσει με τα φρέσκα υλικά που δημιουργούνται τα προϊόντα έχουν οδηγήσει δεκάδες πελάτες από όλη τη Δυτική Αθήνα να το επιλέγουν είτε κατευθείαν στο κατάστημα είτε μέσω delivery. Όλα τα λαχανικά είναι πάντα φρεσκοκομμένα και προετοιμάζονται τη στιγμή που παραγγέλνετε, ούτε ένα λεπτό πριν και οι σάλτσες φτιάχνονται χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά χρησιμοποιώντας τα πιο φρέσκα υλικά. Η ποιότητα στην κουζίνα του Wok Master X διαπιστώνεται εύκολα με την παρουσία του πελάτη κατά την διαδικασία παρασκευής τους ενώ τα κρέατα που χρησιμοποιούνται είναι φρέσκα. Μαζί με τα υπόλοιπα, η καλή εξυπηρέτηση και η αφοσίωση του μαγαζιού συνηγορούν στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών. Από τις δοκιμασμένες εξαιρετικές γεύσεις του Wok Master X ξεχωρίζουμε αυτές του Τηγανητού ρυζιού με κοτόπουλο και πολλά μπαχαρικά και τα λεπτά ρυζομακάρονα με χοιρινό. Βέβαια οι επιλογές είναι πολλές ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς λάτρεις των περίεργων γεύσεων. Ανοιχτά καθημερινά 12:00-02:30. Delivery: 12:00-01:00.

Tip: Khao Pad Kai. Η αγαπημένη γεύση μας με τηγανητό ρύζι, κοτόπουλο και εξαιρετικά λαχανικά.

Αιμιλίου Βεάκη 33, Περιστέρι, 213 0299102

facebook.com/wokmasterx

M Coffee & More

m_coffee_2

To M Coffee & More είναι το συνώνυμο του μπασκετικού καφέ στο Περιστέρι. Και όχι άδικα άλλωστε αφού οι Αντώνης και Βαγγέλης Μάντζαρης αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα χώρο συνάντησης για τους φίλους του μπάσκετ και όχι μόνο, στην πόλη που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν. Καθημερινά μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ απολαμβάνουν τον καφέ τους στο M Coffee με τους Σπανούλη, Πρίντεζη, Αθηναίου, Μαυροειδή και άλλους πολλούς να το έχουν επισκεφθεί ουκ ολίγες φορές. Στην ολοκαίνουρια καφετέρια των αδερφών Μάντζαρη θα βρείτε εξαιρετική ποιότητα καφέ, μοναδικές γευστικές επιλογές σε σάντουιτς και άλλα σνακς and many more… Το M Coffee άνοιξε τις πόρτες του στα τέλη Νοεμβρίου και ήδη το έχουν αγκαλιάσει όλοι οι Περιστεριώτες και οι φαν του μπάσκετ δείχνοντας την αγάπη τους για τα αδέρφια Μάντζαρη. Άλλωστε τα δύο αδέρφια είναι έμπειρα στο χώρο του καφέ αφού ο 26χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού και ο 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ του Περιστερίου διατηρούν κατάστημα και στη Λ. Χαμοστέρνας 36. Επισκεφθείτε το M Coffee και ίσως να είστε και εσείς ένας από τους τυχερούς που θα βγάλουν selfie με κάποιον από τους μεγάλους Έλληνες μπασκετμπολίστες.

Tip: Το M Coffee & More κάνει και delivery στο χώρο σας με ένα τηλεφώνημα, η μοναδική ποικιλία καφέ HAUSBRANDT, κοντά σας.

Θηβών 69, Περιστέρι, 210 57 30 488

facebook.com/M.Coffee.and.more

Hot Hot Burger Bar

hot_burger

Tα Hot Hot Burger Bar αποτελούν την πιο γνωστή φίρμα μαγαζιών εστίασης που εστιάζει στα burgers. Συνδυάζουν το νόστιμο και συνάμα οικονομικό γεύμα προσελκύοντας ένα ευρύ κοινό όλων των ηλικιών. Η μοναδικότητα του Hot Hot Burger έγκειται στο ότι οι συνδυασμοί των γεύσεων που έχουν τα burgers μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη ενώ στα θετικά του συγκεκριμένου μαγαζιού εντάσσονται ακόμα η ταχύτητα, η ολική ποιότητα, οι επιλεγμένες πρώτες ύλες και η αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών. Οι προτάσεις γεύσεων είναι πολλές και βασίζονται σε αποκλειστικές συνταγές. Καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικά κοινά σε διαφορετικές στιγμές μέσα στην ημέρα. Πέρα από αυθεντικά Burgers, η πλήρως ενημερωμένη προϊοντική σειρά περιλαμβάνει Ηot Dogs, Chicken Nuggets, Salads, Potatoes, Αmerican Toasts, Ribeyes, ποτά και αναψυκτικά. Και όλα αυτά σε ασυναγώνιστες τιμές. Πέρα όμως από τις εξαιρετικές επιλογές φαγητού ο επισκέπτης ενός Hot Hot Burger Bar συναντά ένα ξεχωριστό χώρο, με rock ’n roll επιρροές από τις λαμπερές δεκαετίες του ‘50 και ΄60. Για όλα τα παραπάνω μπορείτε απλά να επισκεφθείτε το Hot Hot Burger Bar στο Περιστέρι και να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία των πιο γευστικών burger που έχετε συναντήσει! Κυρ.- Πεμ. 12:00-03:00, Παρ.-Σαββ. 12:00-05:00. Delivery: 12:00-01:00.

Tip: Προτείνουμε το ολοκαίνουργιο Moon Shine burger με μπιφτέκι Black Angus!

Παναγή Τσαλδάρη 65, Περιστέρι, 210 57 57 571

facebook.com/ Hot-Hot-Burger-Bar-Περιστερι

Sempre coffee & cocktail bar

15622394_740796896069080_2483514148289501211_n

Δέκα χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα που το γνωστό σε όλους Sempre ξεκίνησε τη λειτουργία του. Είναι το μαγαζί που εδραίωσε την Αιμιλίου Βεάκη ως ένα σημείο διασκέδασης και χαλάρωσης. Από νωρίς το πρωί μέχρι και τις περασμένες βραδινές ώρες ο κόσμος επισκέπτεται το cafe-bar στο Περιστέρι επιλέγοντας ανάμεσα σε εξαιρετικής ποιότητας καφέ, κρύες και ζεστές επιλογές φαγητού και μοναδικά ποτά και κοκτέιλ.  Άλλωστε είναι γνωστή η φήμη του Sempre στα μοναδικά κοκτέιλ που σερβίρουν οι bartenders του μαγαζιού ανάλογα με τις “ορέξεις” του πελάτη. Ως γνωστόν, στο Sempre θα δεις κόσμο κάθε ηλικίας που επιλέγει το μαγαζί στην αρχή της Βεάκη είτε τις καθημερινές για χαλαρό ποτό είτε τα Σαββατοκύριακα στα ειδικά event και όχι μόνο που διοργανώνουν οι υπεύθυνοι του μαγαζιού. Η μουσική που παίζει κινείται στους ήχους της mainstream ξένης μουσικής με διάφορες εξαιρέσεις σε θεματικά events. Ο κόσμος το επιλέγει για την καθημερινή του διασκέδαση στον χαλαρό πρωινό καφέ και στις υπέροχες μουσικές νύχτες.

Tip: Ξεχωρίζει η ποικιλία πρωτότυπων κοκτέιλ και μπουκαλιών κρασιού που σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Αιμιλίου Βεάκη 51 & Σαρανταπόρου, Περιστέρι

facebook.com/SempreCoffeeCocktailBar

Άνεμος

anemos1

Η ειδυλλιακή θέα του Άνεμου είναι αυτή που μπορεί να συνεπάρει και τον πιο απαιτητικό πελάτη αφού προσφέρεται για όμορφα δείπνα και ρομαντικές βραδιές έχοντας ως εικόνα όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής. Πρόκειται για ένα από τα πιο ποιοτικά εστιατόρια στη Δυτική Αθήνα με εξαιρετικές γεύσεις σε προσιτές τιμές που μπορούν  να εξυπηρετήσουν κάθε “πορτοφόλι”. Οι χώροι του μαγαζιού είναι προσεγμένοι με μια ιδιαίτερα άνετη και μεγάλη αυλή που επεκτείνεται σε 3 επίπεδα και μπορεί να εξυπηρετήσει πολυάριθμες παρέες και τελετές έπειτα από συνεννόηση με το κατάστημα. Η κουζίνα του Ανέμου σε γοητεύει με κάθε γεύση της είτε επιλέξεις κρεατικά είτε ψαρικά, με την ποιότητα των προϊόντων να είναι σε άριστο επίπεδο και τους σεφ να δίνουν σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια ώστε ο πελάτης να μείνει ευχαριστημένος ακόμα και με το επιδόρπιο. Άλλωστε όλα τα προϊόντα είναι φρέσκα και περνούν από τους αδιαπραγμάτευτους ελέγχους του μαγαζιού. Επισκεφθείτε τον Άνεμο και περάστε αξέχαστες βραδιές με διασκέδαση και ατελείωτο κέφι.  Ανοιχτά καθημερινά 13:00-01:00.

Tip: Καλέστε στο 210 5022298 για να ενημερωθείτε για τις μοναδικές βραδιές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στον Άνεμο.

Βουλγαροκτόνου 14, Πετρούπολη, 210 50 22 298

facebook.com/Anemos

Whatever

whatever_2

Το μαγαζί της Αιμιλίου Βεάκη που φημίζεται για τα λαχταριστά γλυκά πιάτα του και το φιλικό προσωπικό του. Από το πρωί μέχρι το βράδυ οι επιλογές στο Whatever είναι πολλές. Ξεκινώντας με καφεδάκι σε ένα από τα τραπεζάκια του Περιστεριώτικου καφέ και εν συνεχεία πιο αργά το βράδυ απολαμβάνοντας τις υπέροχες κοκτέιλ γεύσεις. Στα ατού του Whatever είναι οι πρωτότυπες επιλογές σε γευστικά πιάτα με γλυκές πίτσες γεμάτες σοκολάτα και φράουλα, φρεσκοψημένες βάφλες και αλμυρές επιλογές με ζυμαρικά και μπέργκερς να γλύφεις τα δάχτυλα σου. Το Whatever αποτελεί μια από τις βασικές προτάσεις στην Αιμιλίου Βεάκη και όχι άδικα αφού συχνά πραγματοποιούνται δυνατά πάρτι με διαφορετικούς προσκεκλημένους Djs που εναλλάσσονται στα decks και ξεσηκώνουν τους πολυάριθμους επισκέπτες του μαγαζιού. Προτιμήστε το Whatever για το πρωινό καφεδάκι σας και το βραδινό ποτό ανάμεσα στο νεανικό κοινό που επιλέγει το μαγαζί για όλες τις στιγμές της μέρας.

Tip: Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε το pancake mix! Ζητήστε το και θα μας θυμηθείτε.

Αιμιλίου Βεάκη 41, Περιστέρι

facebook.com/WHATEVER

Goloso

goloso_2

Η ποιότητα της ιταλικής κουζίνας είναι εφάμιλλη και του ονόματος Goloso. Αποτελεί το μαγαζί που σέβεται τον πελάτη και στοχεύει στην εξυπηρέτησή και τη φιλικότητά του προς αυτόν. Η μεγάλη ποικιλία πιάτων βοηθάει τους επισκέπτες να μην το βαρεθούν ποτέ όσες φορές και αν το προτιμήσουν και η ποιότητα των υλικών συνεισφέρει στην υγιεινή των πιάτων και στην εκλεπτυσμένη γεύση. Αυτός ήταν και ο στόχος του επιχειρηματία όταν δημιούργησε το πρώτο Ιταλικό εστιατόριο GOLOSO στην Πετρούπολη. Και είχε δίκιο. Οι κάτοικοι της Αθήνας αλλά και όλων των περιοχών της Αττικής ανταποκρίθηκαν θερμά. Από τις πρώτες μέρες που άρχισε τη λειτουργία του γέμιζε κόσμο που ήθελε να δοκιμάσει τις ξεχωριστές σπεσιαλιτέ ζυμαρικών, πίτσας, κρεατικών, θαλασσινών και ορεκτικών. Τώρα πια τα GOLOSO έχουν καθιερωθεί στην Αττική σαν τα καταστήματα που σέβονται τον πελάτη και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του. Επισκεφθείτε το ζεστό χώρο του Goloso και απολαύστε μοναδικές ιταλικές γεύσεις και πίτσες προερχόμενες από τον ξυλόφουρνο. Εκτός από την Πετρούπολη μπορείτε να βρείτε τις γεύσεις Goloso στο Μενίδι και τον Άγιο Στέφανο.

Tip: Ο μεγάλος και πληθωρικός κατάλογος του μαγαζιού σας προκαλεί να επιλέξετε τις εξαιρετικές γεύσεις του. Εμείς προτείνουμε την πίτσα Κοτόπουλο Philadelphia!

Λεωφόρος Πετρουπόλεως 70-72, Πετρούπολη, 210 26 91 111

www.goloso.gr

Baroom

baroom_4

Το Baroom βρίσκεται στον αριθμό 54 της Αιμιλίου Βεάκη από το 2012. Η ονομασία και η εμπειρία του επιτρέπει να προσδιορίζεται ως ένα πλήρως ενημερωμένο bar. Η μεγάλη κάβα που διαθέτει είναι πλούσια σε αποστάγματα εξαιρετικής ποιότητας από ολόκληρο τον κόσμο. Στο Baroom η ατμόσφαιρα παίζει τον κυρίαρχο ρόλο αφού καθώς σουρουπώνει η μουσική δυναμώνει και οι DJ αναλαμβάνουν να μας ταξιδέψουν με την μουσική τους! Στο νέο κατάλογο του μαγαζιού θα βρείτε κοκτέιλ εμπνευσμένα από την ευρωπαϊκή και την αμερικανική ήπειρο όπου οι bartenders αναμειγνύουν το αλκοόλ με τα εξωτικά φρούτα με ένα μαγικό τρόπο. Θα γευτείτε κρασιά από τον Ελληνικό αμπελώνα και για τους λάτρεις της μπύρας η μικροζυθοποιία Κίρκη θα σας ενθουσιάσει με την ιδιαίτερη γεύση της. Φυσικά από το Baroom δεν θα μπορούσε να λείπει ο καφές, με επιλεγμένα τρία διαφορετικά είδη καφέ espresso ξεχωριστά σε γεύση και άρωμα. Για τους απαιτητικούς του καφέ ένα χαρμάνι από Βραζιλία, Κολομβία και Γουατεμάλα και δυο μονοποικιλιακούς μοναδικής προέλευσης ο ένας από την Κόστα Ρίκα και ο άλλος από την Αιθιοπία.

Tip: Δοκιμάσαμε τα νέα γλυκά του Baroom και σας τα προτείνουμε. Το Μπουγατσαν και το Τσουρεκαν θα σας εντυπωσιάσουν.

Αιμιλίου Βεάκη 54, Περιστέρι

facebook.com/FineLiquor

MERLiN

merlin_2

Η μαγεία του clubbing στο Περιστέρι ακούει από τον Νοέμβριο στο όνομα, Merlin. Στην καρδιά της πόλης το Merlin φέρνει στα Δυτικά την underground διασκέδαση. Ο χαμηλός φωτισμός και η δυνατή μουσική συνηγορούν στη διασκέδασή σας σε ένα διαφορετικό club.  Aπό την πρώτη στιγμή έγινε σημείο αναφορά με τους πρώτους επισκέπτες να έχουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Άλλωστε είναι το πρώτο καθαρά μαγαζί νυχτερινής διασκέδασης στο κέντρο του Περιστερίου και έχει προσελκύσει όλα τα βλέμματα. Από την εξωτερική όψη του μαγαζιού σου δίνεται η αίσθηση του μυστηρίου και σε αυτό συνηγορεί και το όνομά του, που προέρχεται από τον γνωστό μάγο. Το Merlin λοιπόν υπόσχεται να σας προσφέρει μαγικές νύχτες με τη διασκέδαση σε πρώτο πλάνο. Γιατί όποιος βρεθεί στο Merlin ζει τη μαγεία της after διασκέδασης δυνατά!

Tip: Βρείτε τη σελίδα του Merlin στο Facebook και μάθετε από πρώτο χέρι για τις μαγικές βραδιές στο Περιστέρι.

Αισχύλου 25, Περιστέρι

facebook.com/MERLiN

Το Κλειδί

kleidi_1

Το μαγαζί συνώνυμο στο φιλικό περιβάλλον και τη ζεστή ατμόσφαιρα είναι το Κλειδί. Σε έναν επιβλητικό χώρο για όλα τα γούστα που σας ταξιδεύει με την γεύση του και την αισθητική του. Απολαύστε μεζέδες κρεατικών και θαλασσινών και περάστε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης  με ζωντανή μουσική και χορό. Το σέρβις άψογο και η σιγουριά της επιτυχημένης διασκέδασης αδιαμφισβήτητη. Μεγάλες παρέες και ζευγάρια βρίσκουν το χώρο τους, στο Κλειδί περνόντας όμορφες στιγμές μέχρι αργά τα μεσάνυχτα. Στη μεγάλη αίθουσα του μαγαζιού διοργανώνονται κάθε είδους εκδηλώσεις με το προσωπικό να είναι έτοιμο να ικανοποιήσει τα γούστα των πελατών. Άλλωστε η επαφή με τον πελάτη και η ευχαρίστηση του στο φαγητό και τη μουσική είναι αξίες που μπορεί κάποιος να συναντήσει στο Κλειδί. Για την περίοδο των εορτών το Κλειδί θα λειτουργήσει με ζωντανή μουσική και αστείρευτο κέφι. Καλέστε στο 210757430 για περισσότερες πληροφορίες.

Tip: Σας προτείνουμε το αρνάκι κλέφτικο στη λαδόκολλα και το εξοχικό του μερακλή. Δοκιμάστε και θα γλύφετε τα δάχτυλά σας.

Αγίου Φανουρίου 38, Ίλιον, 210 57 57 430

www.mezekleidi.gr

Χαλάλι

xalali

13.00: Το μαγαζί είναι λαμπερά καθαρό, τα κάρβουνα έχουν πάρει φωτιά.

14.30: Το ελαιόλαδο λάμπει πάνω στη φρεσκοκοµένη ντομάτα.

15.00: Τέσσερα είδη ολόφρεσκου κρέατος έχουν ξαπλώσει απαλά πάνω στη σχάρα.

16.30: Τα πρώτα καραφάκια µε καλό κρασί έχουν αδειάσει, τα τραπέζια είναι γεμάτα.

18.00: Τα “πιτάκια Καισαρείας” να γίνουν δύο, παρακαλώ. Και τα “Τυρολούκουµα” επίσης…

20.00: Κατσίκι στη λαδόκολα, το είπες; Βάλε 4 µμερίδες. Και ένα “Πικάντικο” ακόμα!

21.30:Το “Τυρολούκουµο” αυτό, λέει το όνοµά µου!

22.15: Όποιος δεν περνάει καλά, να αφήσει το πιρούνι κάτω και να πει ένα τραγούδι.

00.15: Τα 5 ποτήρια του κρασιού φταίνε, ή πράγματι από το απέναντι τραπέζι µου χαζογελάνε;

02.00: Γλυκά του κουταλιού και παγωτό στην κυρία, από εμένα!

03.00 :Θα πήγαινα για ακόμα μια ποικιλία, αλλά τα παιδιά πρέπει να κλείσουν… Και αύριο, όλη μέρα εδώ θα είναι!

Χαλάλι του πάλι το ξενύχτι…

Κύπρου 86, Περιστέρι, 210 57 57 402

www.halali.gr

Καφεκοπτεία Λουμίδη

kafekopteia_loumidi_peristeri

Τα γιορτινά του φόρεσε το αγαπημένο κατάστημα των Καφεκοπτείων Λουμίδη στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως στο Περιστέρι. Κοιτάζοντας τη βιτρίνα του καταστήματος αλλά και μπαίνοντας στον εσωτερικό χώρο αμέσως αλλάζεις διάθεση και σε αυτό συνηγορεί η εορταστική διακόσμηση του χώρου και οι δεκάδες νέες λιχουδίες που έρχονται να μας συναρπάσουν και αυτά τα Χριστούγεννα. Αμείωτη παραμένει η ευωδία του ψιλοκομμένου καφέ που περνάει μέσα από τις μηχανές των Καφεκοπτείων Λουμίδη και κόβεται εκείνη τη στιγμή για τον κάθε πελάτη ώστε να παραμένει φρέσκος και αναλλοίωτος μέχρι και την τελευταία κουταλιά. Και αυτά τα Χριστούγεννα η οικογένεια των Καφεκοπτείων Λουμίδη παρέχει μοναδικές γεύσεις για μικρούς και μεγάλους με ξεχωριστή θέση να έχουν στο γιορτινό τραπέζι τα υπέροχα μελομακάρονα και οι παραδοσιακές δίπλες.

Tip: Επειδή Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά σημαίνει αυτομάτως και δώρα, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη έχουν πλήρη γκάμα μεταλλικών κουτιών και μπισκοτιέρες ώστε να χαρίσετε στα αγαπημένα πρόσωπά σας εκλεκτά προϊόντα για γευστικές γιορτές.

ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ 12 & ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 15Α, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

facebook.com/kafekopteialoumidi

To Λαϊκό

laiko_1

Το βραδυφαγείο-οινοπωλείο το Λαϊκό, μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο πολυσύχναστα στέκια παρέας σε μια ιδιαίτερα ήσυχη περιοχή του Ιλίου. Ιδανικό για οικογένειες και παρέες σε συναρπάζει με την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα του η οποία αποτελείται από σπιτικές συνταγές, σε κρεατικά αλλά και θαλασσινά, φτιαγμένες με πολύ μεράκι και αγάπη για την μαγειρική και τους πελάτες του καταστήματος. Άλλωστε το Λαϊκό είναι σημείο συνάντησης για τους φανατικούς πελάτες του που συνηθίζουν να συχνάζουν εκεί. Τις σπιτικές γεύσεις μπορείτε να συνοδεύσετε με πολύ καλής ποιότητας κρασί και τσίπουρο, τα οποία επιλέγονται από τα παιδιά του μαγαζιού με τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές. Ξεχωρίζουν οι βραδιές με ζωντανή μουσική και παρείστικη διάθεση σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές γεύσεις που θα σας συναρπάσουν, δημιουργώντας για εσάς μια ακόμα επιλογή προορισμού για καλό φαγητό. Ανοιχτά κάθε μέρα από το πρωί με εκλεκτούς μεζέδες και παγωμένη μπύρα.

Tip: Κάθε Σάββατο και Κυριακή, ανεβαίνει το κέφι με την ζωντανή μουσική ενώ για τις γιορτές τα ρεβεγιόν στο Λαϊκό θα σας μείνουν αξέχαστα.

Ξυλοκάστρου 6, Ίλιον, 210 5775066

facebook.com/Το-Λαϊκό-114466578622135

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment