PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Το Περιστέρι βοήθησε στον καθαρισμό της Αίγινας!


Με την ευαισθητοποίηση 10 Δήμων της Αττικής μεταξύ αυτών και του Περιστερίου πραγματοποιήθηκε καθαρισμός με την αποκομιδή 120 τόνων απορριμμάτων από το νησί της Αίγινας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aeginaportal.gr, ο Δήμαρχος του νησιού, Δημήτρης Μούρτζης αιτήθηκε σε όσους Δήμους της Αττικής είχαν τη δυνατότητα, να στείλουν στο νησί απορριμματοφόρα για να καθαριστεί εν μέσω της καυτής καλοκαιρινής περιόδου.

Μέσα στους Δήμους που ενίσχυσαν την προσπάθεια καθαρισμού της Αίγινας ήταν και το Περιστέρι που βοήθησε με τρία από τα ολοκαίνουρια οχήματα που διαθέτει στην αποκομιδή των κάδων του νησιού.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο υπεύθυνος της υπηρεσίας καθαριότητας κύριος Δημήτρης Δημητρόπουλος συγκεντρώθηκαν 120 τόνοι απορριμμάτων, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του αποτελούν το 90% των απορριμμάτων, που βρίσκονταν μέχρι σήμερα, μετά από πολυήμερη παραμονή, στα σημεία αποκομιδής.

Ο Δήμαρχος της Αίγινας Δημήτρης Μούρτζης ευχαρίστησε ονομαστικά τους δημάρχους που βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια.

Ευχαρίστησε επίσης τους οδηγούς των οχημάτων και το προσωπικό, τους υπαλλήλους καθαριότητας του δήμου και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων και αιρετούς από τον β’ βαθμό αυτοδιοίκησης που επίσης συνέδραμαν.

Στην προσπάθεια καθαρισμού συμμετείχαν οι Δήμοι Φυλής, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Περιστερίου, Νέας Σμύρνης, Ασπρόπυργου, Ηρακλείου, Πεύκης – Λυκόβρυσης, Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και Κορυδαλλού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment