• Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Το Περιστέρι συγκέντρωσε τρόφιμα για αυτούς που έχουν ανάγκη (video)

Peristeri News
Νοέμβριος30/ 2013

Παραδίνοντας μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, χιλιάδες Περιστεριώτες βοήθησαν αυτούς που έχουν ανάγκη συμμετέχοντας στη μεγάλη συγκέντρωση τροφίμων του Δήμου Περιστερίου.

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προχώρησαν σήμερα χιλιάδες Περιστεριώτες. Προσφέροντας τρόφιμα στη συγκέντρωση που διοργάνωσε ο Δήμος Περιστερίου, έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην βοήθεια των ανθρώπων στην πόλη μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η συγκέντρωση τροφίμων πραγματοποιήθηκε σε 4 σήμεια της πόλης και συγκεκριμένα στο Δημαρχείο Περιστερίου, στο ΚΑΠΗ Αγίου Ιεροθέου, στο ΚΑΠΗ Ανθούπολης και στο Λόφο Αξιωματικών.

Η οργάνωση της συγκέντρωσης ήταν άριστη με τη βοήθεια πρώτα απ’ όλα των εθελοντών, των εργαζόμενων του Δήμου αλλά και της Δημοτικής Αρχής.

Σε δηλώσεις του στο PeristeriNews.gr o Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης ευχαρίστησε θερμά όλους του συμπολίτες που στήριξαν αυτή τη σημαντική προσπάθεια με πράξεις και συμπεριφορές, δείχνοντας ακόμα μια φορά ότι το Περιστέρι είναι μια πόλη αλληλέγγυη και φιλάνθρωπη.