PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το Περιστέρι στην Τουρκία για την πρώτη νίκη στο BCL


Στη Σμύρνη δοκιμάζεται το Περιστέρι με αντίπαλο την Καρσίγιακα, σήμερα (7/2, 19:30, Cosmote Sport 4) για την 3η αγωνιστική της φάσης των «16» του Basketball Champions League, στην «Karsiyaka Spor Salonu»!

Στα παράλια της Μικράς Ασίας, οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, προκειμένου να πετύχουν την πρώτη νίκη στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

Φυσικά γνωρίζουν ότι το έργο τους δεν είναι εύκολο, αλλά έχουν πολύ καλή ψυχολογία και υψηλό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας.

Τόμπσον: «Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό με την Καρσίγιακα»

«Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του. Η Καρσίγιακα είναι μια ταλαντούχα ομάδα που παρουσιάζεται δυνατή στην έδρα της και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τα καταφέρουμε» δήλωσε ο Τρέβορ Τόμπσον για την αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα.

Και συμπλήρωσε: «Η άμυνα, ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ είναι σημαντικά στοιχεία που θα καθορίσουν την εξέλιξη του αγώνα και απαιτείται να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι.
Πρέπει να μείνουμε στο πλάνο του προπονητή μας για το παιχνίδι παλεύοντας για κάθε μπάλα στο παρκέ, ώστε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας».

Γουίλιαμς: «Έχουμε αυτοπεποίθηση ως ομάδα»

Από την πλευρά του ο Κένι Γουίλιαμς, υποστήριξε: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και θέλουμε τόσο εμείς, όσο και η Καρσίγιακα να αποκτήσουμε ένα θετικό μομέντουμ σ’ έναν δύσκολο όμιλο. Η Καρσίγιακα είναι μια σκληρή, όσο και ταλαντούχα ομάδα, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση ως ομάδα και ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή πάμε στη μάχη για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment