PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το Περιστέρι «νίκησε» τον καρκίνο


Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο φιλανθρωπικού χαρακτήρα φιλικός αγώνας του Περιστερίου με τον Ικαρο Καλλιθέας στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιλίου παρουσία 500 φιλάθλων.

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο φιλανθρωπικού χαρακτήρα φιλικός αγώνας του Περιστερίου με τον Ικαρο Καλλιθέας στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιλίου παρουσία 500 φιλάθλων.

Νικητής στην αναμέτρηση αναδείχθηκε ο Ικαρος με 77-72 αλλά και οι δύο ομάδες συνέβαλαν αποφασιστικά μαζί με τους διαιτητές και τους διοργανωτές του αγώνα στη μάχη κατά του καρκίνου στον αγώνα που διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Ιλίου και ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου προς ενίσχυση του Πανελλήνιου Αντικαρκινικού Έρανου.

Ο αγώνας προσέφερε πλούσιο θέαμα στους θεατές που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Το Περιστέρι ξεκίνησε δυναμικά και με πιεστική άμυνα και άξονες στην επίθεση τους Πέτρουλα, Σκοτ και Ρόμπι προηγήθηκε 18-7 στο 7ο λεπτό και 24-11 στο 9ο.

Ο Ικαρος αντέδρασε με τον Μπέινς και τρέχοντας ένα εντυπωσιακό 14-2 σερί μείωσε στον πόντο (26-25 στο 16ο λεπτό) και προσπέρασε 34-31 για να ισοφαρίσει με τρίποντο στη λήξη του ημιχρόνου ο Γιαννόπουλος σε 34-34.

Η ομάδα της Καλλιθέας προηγήθηκε 51-46 στο 26ο λεπτό με καλάθια του Καράμπουλα και έκλεισε το 30λεπτο προηγούμενη 61-55 χάρη σε ένα απίθανο τρίποντο του Σένσλι ακριβώς με τη λήξη της περιόδου από την άμυνα της ομάδας του.

Το Περιστέρι στην τελευταία περίοδο πίεσε και με καλάθια από τους Γιαννόπουλο και Ρόμπι μείωσε στους πέντε πόντους αλλά ο Ικαρος κράτησε τη νίκη.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Ψαρόπουλος, Παπαντωνίου, Μανωλόπουλος 2, Πούλκο 3 (1), Γιαννόπουλος 16 (3), Σκοτ 10, Πέτρουλας 15, Ρόμπι 13, Μότσνικ 11 (1).

ΙΚΑΡΟΣ: Αγαδάκος 1, Τσιάρας 4, Πολυτάρχου 6 (1), Καράμπουλας 16, Κουμπούρας 10 (2), Μπέινς 16, Λιούμπιτσιτς 12, Κινγκ, Σένσλι 9 (1), Παπαργυρόπουλος 2

Δηλώσεις στο PeristeriNews.gr έκανε ο Δήμαρχος Ιλίου Ν. Ζενέτος :

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment