PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Το Περιστέρι και το 18 ΑΝΩ ενάντια στη μάστιγα των ναρκωτικών (video)


Μια εξαιρετική εκδήλωση στα πλαίσια της «Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών» διοργάνωσε η Μονάδα Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής και ο Δήμος Περιστερίου, στην πλατεία Δημαρχείου.

Το απόγευμα της Κυριακής 26 Ιουνίου, το 18 Άνω και ο Δήμος Περιστερίου ύψωσαν τις φωνές τους ενάντια στη μάστιγα των ναρκωτικών με δεκάδες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Την αυλαία των εκδηλώσεων άνοιξε θεατρική παράσταση στο χώρο εκδηλώσεων του Δημαρχείου Περιστερίου από τη Θεατρική Ομάδα της Κοινωνικής Επανένταξης της Μονάδας Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ – Ψ.Ν.Α.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν στην Πλατεία Δημαρχείου Περιστερίου με χορευτικό δρώμενο από την Ομάδα Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών της Κοινωνικής Επανένταξης Γυναικών και Μητέρων της Μονάδας Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ – Ψ.Ν.Α με τίτλο «Χορός στην Αυλή των σπιτιών».

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με συναυλία της Μουσικής Ομάδας της Κοινωνικής Επανένταξης της Μονάδας Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ – Ψ.Ν.Α. ενώ υπήρξε και συμβολική παράσταση μαριονέτας από τα μέλη της ομάδας.

Σε όλη  τη διάρκεια των εκδηλώσεων υπήρξε εκθετήριο από την Ομάδα Κοσμήματος και την Ομάδα Πηλού της Κοινωνικής Επανένταξης της Μονάδας Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ – Ψ.Ν.Α.

Στο Peristerinews.gr μίλησαν για το σημαντικό μήνυμα της ημέρα ο διευθυντής και ψυχίατρος του 18 ΑΝΩ, Αλέκος Κυρούσης και ο επιστημονικός υπεύθυνος απεξάρτησης κρατουμένων Ελαιώνα και ψυχίατρος, Νίκος Πλυτάς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment