PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το Περιστέρι ήρθε σε συμφωνία με τον Βασίλη Σπανούλη!


Το Περιστέρι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχει στην άκρη του πάγκου του για τη νέα σεζόν, τον Βασίλη Σπανούλη.

Ένα χρόνο μετά την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και λίγο μετά το πρώτο προπονητικό του εγχείρημα στα Next Generation της EuroLeague, o σπουδαίος Έλληνας πρώην παίκτης θα καθίσει στην άκρη του πάγκου και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, οι επαφές του Βασίλη Σπανούλη με το Περιστέρι φαίνεται πως μετουσιώθηκαν σε συμφωνία και αναμένεται να αποτελέσει τον νέο προπονητή της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta, απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για το οριστικό deal μεταξύ των δύο πλευρών, με τον Σπανούλη να υπογράφει (ακόμη και εντός της ημέρας) και να ξεκινά τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς για την ομάδα.

Πρώτος στόχος ο Δημήτρης Αγραβάνης

Το budget της ομάδας αναμένεται να κινηθεί κοντά στο ενάμιση εκατομμύριο ευρώ, με τον Σπανούλη να εμπιστεύεται παίκτες που γνωρίζει καλά, όπως ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Ο αρχηγός του Προμηθέα Πάτρας αποτελεί τον πρώτο στόχο του κόουτς Span για την νέα σεζόν, θέλοντας να δημιουργήσει έναν κορμό γύρω από τον Έλληνα φόργουορντ.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment