PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το Περιστέρι γύρισε δριμύτερο!


Εντυπωσιακή επιστροφή στην Α1 έκανε το Περιστέρι νικώντας 83-80 την ΑΕΚ στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Εντυπωσιακή για τρία δεκάλεπτα η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, έκανε ό,τι ήθελε την ΑΕΚ που βρέθηκε στο -21.

Με τη συμπαράσταση περίπου 2.000 θερμών φιλάθλων, η ομάδα των δυτικών προαστίων κυριάρχησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και κατάφερε να φτάσει στην τελική επικράτηση, παρά το γεγονός ότι στα τελευταία λεπτά του ματς, η κούραση και η αντίδραση της ΑΕΚ έκλεισε τη διαφορά.

Ο Ράιαν Χάροου με 21 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ μαζί με τον Μπεν Μπέντιλ που είχε 16 πόντους και το γκολ-φάουλ που «καθάρισε» το ματς καθώς επίσης και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος με 12 πόντους ξεχώρισαν.

Πριν το τζάμπολ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον άλλοτε σέντερ του Περιστερίου Γκριγκόρι Χίζνιακ που έφυγε από τη ζωή στα 45 του από ανακοπή καρδιάς.

Δεκάλεπτα: 21-17, 44-25, 67-47, 83-80.

Περιστέρι (Πεδουλάκης): Βασιλόπουλος 12 (4 ριμπ., 2 ασίστ), Χάροου 21 (6 ριμπ., 6 ασίστ), Γκρέι 10 (4 ασίστ), Σίρκο 1 (6 ριμπ.), Ντάνιελ 9 (5 ριμπ.), Μουράτος 7, Σκορδίλης 1 (4 ριμπ.), Κλαρκ 6 (3 ασίστ), Αγραβάνης, Μπέντιλ 16.

ΑΕΚ (Μπάνκι): Λαρεντζάκης 12, Ματσιούλις 13 (7 ριμπ.), Χάντερ 6 (3 ριμπ.), Ρογκαβόπουλος, Ρατάν-Μέις 22 (8 ασίστ), Μωραΐτης, Σάκοτα 5, Γιαννόπουλος 5, Γκρίφιν 13, Ρόμπερσον 4.

Δηλώσεις Αργύρη Πεδουλάκη

Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο βγάλαμε ενέργεια στα ριμπάουντ και στις μπάλες που είχαμε να διεκδικήσουμε. Είχαμε κίνητρο και βοήθησε ο κόσμος. Είχαμε επιθετική άμυνα. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ δεν είχε “καθαρό” μυαλό στα γκαρντ και πήραμε διαφορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ έπαιξε πιο επιθετικά και προσπάθησε να μας “χαλάσει” το μυαλό. Δεν ανταποκρίθηκαν οι παίκτες στο κομμάτι των αλλαγών. Η νίκη αυτή θα βοηθήσει στην αυτοπεποίθηση του κλαμπ και των παικτών της ομάδας, αλλά και του κόσμου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment