PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Το Περιστέρι γιόρτασε τη μητέρα το ηλιόλουστο πρωινό της Κυριακής (photos)


Στο εξαιρετικό περιβάλλον του Άλσους Περιστερίου χιλιάδες Περιστεριώτες γιόρτασαν τη μητέρα με τις δράσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Περιστερίου.

Άλλωστε δεν θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς μιας και στις 8 Μαΐου είναι η καθιερωμένη Παγκόσμια ημέρα της Μητέρας, μια γιορτή που ως γνωστόν αντιμετωπίζεται από όλους μας με ιδιαίτερη αγάπη και στοργή.

IMG_1398

Τα μικρά παιδιά που βρέθηκαν στο Άλσος με τις μαμάδες τους, δημιούργησαν ένα μοναδικό δώρο το οποίο της πρόσφεραν ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αρκετός κόσμος συμμετείχε στα καλλιτεχνικά εργαστήρια που έφτιαξε ο Δήμος Περιστερίου με αφορμή τη σημερινή γιορτή.

IMG_1390

Ο ηλιόλουστός καιρός έδωσε το έναυσμα σε χιλιάδες συμπολίτες μας, να βγουν από το σπίτι τους και να επισκεφθούν το Άλσος επιλέγοντας είτε μια βόλτα στον όμορφο καταπράσινο χώρο, είτε τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις για την ημέρα της Μητέρας, είτε να κάνουν μια βόλτα στην έκθεση «Φυτά και Κήπος».

IMG_1391

Αξιοσημείωτη είναι η επιτυχία της έκθεσης που σύμφωνα με τους υπεύθυνους και τους ιδιοκτήτες περιπτέρων, την έχουν επισκεφθεί πολίτες από κάθε σημείο της Αττικής ήδη από τις πρώτες μέρες και αυτό αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι και τις 25 Μαΐου μιας και ο σταθμός Μετρό «Ανθούπολη» βοηθάει στη πρόσβαση του κόσμου από κάθε σημείο της Αθήνας στο Περιστέρι.

IMG_1395

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment