PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Το Περιστέρι φώναξε «παρών» ενάντια στους πλειστηριασμούς (video)


Εκατοντάδες συμπολίτες μας βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου 2016 έξω από το Ειρηνοδικείο Περιστερίου διαδηλώνοντας ενάντια σε πλειστηριασμό κατοικίας.

Συγκεκριμένα ήταν προγραμματισμένος για σήμερα πλειστηριασμός του ισπανικού fund Union de Creditos Inmobiliarios, για κατοικία στο Περιστέρι 77 τετραγωνικών μέτρων με τιμή προσφοράς 41.000 ευρώ, για οφειλή 28.000 ευρώ.

Από νωρίς το μεσημέρι μαζεύτηκαν στο σημείο επι της οδού Παρασκευοπούλου εκατοντάδες συμπολίτες οι οποίοι με συνθήματα και συμβολικά πανό, διαδήλωσαν κατά του πλειστηριασμού.

Στο Ειρηνοδικείο παρέστη και ολιγομελής Αστυνομική δύναμη ενώ δεν εμφανίστηκε κανένας συμβολαιογράφος ή εκπρόσωπος της τράπεζας.

img_0686

Το κάλεσμα της συγκέντρωσης είχε εκδοθεί από το κίνημα «Περιστέρι ενάντια στους πλειστηριασμούς» με τη διαδήλωση να παίρνει μεγάλη έκταση αναλογικά και με τον κόσμο που βρέθηκε στο Ειρηνοδικείο.

Στο συγκεντρωμένο κοινό παρατηρήθηκαν και εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής και των δημοτικών παρατάξεων μεταξύ αυτών από το κόμμα Λαϊκή Ενότητα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Στάθης Λεουτσάκος, ο επικεφαλής της παράταξης «Περιστέρι με όλους-Ανατροπή», Αλέξανδρος Πλέστης, ο επικεφαλής της παράταξης «Αριστερή Κίνηση Περιστερίου», Παναγιώτης Παπανικολάου, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Στέφανος Παπαδόπουλος και η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Αριστερή Κίνηση Περιστερίου», Αντωνία Αθανασοπούλου.

img_0688

Σίγουρα τόσο η ισπανική τράπεζα  όσο και η Κυβέρνηση πήραν ένα γερό μήνυμα από το Περιστέρι αναφορικά με τους πλειστηριασμούς κατοικιών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment