PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Το Περιστέρι φάνηκε τυχερό στην κακοκαιρία «Ελπίς»


Παρόλο που άλλες περιοχές στη Δυτική Αθήνα δοκιμάστηκαν από την κακοκαιρία «Ελπίς», η πόλη μας φάνηκε ιδιαίτερα τυχερή με τα καιρικά φαινόμενα να είναι μικρής ισχύος.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα χτύπησαν για τα καλά τους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό με τους δρόμους να είναι πολύ επικίνδυνοι με αρκετούς πολίτες να αφήνουν τα οχήματά τους μακριά από το σπίτι συνεχίζοντας τη διαδρομή τους με τα πόδια.

Κάτι ανάλογο δεν συνέβη και στο Περιστέρι που ναι μεν υπήρξε ισχυρή χιονόπτωση αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπήρξαν τα σοβαρά προβλήματα άλλων περιοχών.

Η πόλη μας στάθηκε τυχερή και σε ένα άλλο μέρος της χθεσινής δύσκολης μέρας αφού δεν παρατηρήθηκαν διακοπές ρεύματος ή νερού σε κάποια γειτονιά του Περιστερίου.

Αξίζει να αναφερθεί πως από τη διοίκηση του Δήμου υπήρξαν οι κατάλληλες ενέργειες τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια των ισχυρών καιρικών φαινομένων με τα συνεργεία να βοηθούν στην αποκατάσταση του οδικού δικτύου.

Τέλος στο τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Περιστερίου υπήρξαν μόνο οχλήσεις για πεσμένα κλαδιά δέντρων κάτι που ήταν αναμενόμενο από την χιονόπτωση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκτακτη διακοπή νερού σήμερα στο Περιστέρι

Peristeri News

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Leave a Comment