PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το Περιστέρι έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας σεζόν με λάμψη Σπανούλη!


Στο Άλσος Περιστερίου το βράδυ της Πέμπτης (15/9) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Περιστερίου για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Σπανούλη, αλλά και η μεγάλη χορηγική συνεργασία της ομάδας με στοιχηματική εταιρεία.

Παρουσία πλήθους κόσμου στο αμφιθέατρο του Άλσους παρουσιάστηκαν όλοι οι παίκτες της ομάδας, αλλά και ο προπονητής Βασίλης Σπανούλης.

Σπανούλης: «Έχουμε υποχρέωση να εμπνεύσουμε τα νέα παιδιά»

Ο προπονητής του Περιστερίου bwin, Βασίλης Σπανούλης από την πλευρά του δήλωσε: «Είναι χαρά που είμαστε εδώ να συστηθούμε στον κόσμο. Πολύ ωραία σκέψη του συλλόγου. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που ξεκινάω την προπονητική μου καριέρα από το Περιστέρι. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στα παιδιά των ακαδημιών να τα εμπνεύσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον χορηγό μας την bwin. Μας συνδέει φιλία και ανθρώπινη σχέση, στάθηκε δίπλα μας σε δύσκολους καιρούς. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να σταθεί δίπλα μας. Θέλουμε ένα γήπεδο γεμάτο και κόσμο που χαίρεται να έρχεται να μας βλέπει».

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω πως η μεγαλύτερη νίκη είναι να γεμίσει το γήπεδο και είναι η ευχή μου. Ο αθλητισμός έχει και άσχημες στιγμές και θέλουμε τη στήριξη και στις νίκες και στις ήττες. Κάθε φορά θα βάζουμε και ένα μικρό στόχο νέο για να πάμε στον επόμενο».

Για την διαχείριση των νέων παικτών της ομάδας, είπε: «Είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να δίνω ευκαιρίες. Καθρέφτης είναι το γήπεδο και τα νέα παιδιά πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να πάρουν αυτά που αξίζουν. Ο καθένας πρέπει να αποδείξει πως αξίζει τον χρόνο του. Δεν θα χαριστεί τίποτα σε κανένα. Θέλαμε να κάνουμε μία μείξη έμπειρων και νέων παιδιών».

Όσο για το πως έχτισε την ομάδα του Περιστερίου bwin, επισήμανε: «Στη ζωή και το μπάσκετ τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όλοι παίζουν μπάσκετ, όχι μόνο τα αστέρια. Δεν θέλω να βάλω πίεση στην ομάδα. Θέλω εγώ και τα παιδιά να φτάσουμε και να ξεπεράσουμε τα όριά μας. Η πίεση και τα λόγια μόνο κακό μπορούν να κάνουν. Η ομάδα φτιάχτηκε για να παίξει ωραίο μπάσκετ, που θα ξέρει τι θέλει και θα δουλεύει για να φτάσει τα όριά της».

Φίλιππος Κότσης, Ανδρέας Πολέμης και Γιώργος Πανταζόπουλος προσέφεραν από μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των αθλητών στα στελέχη της bwin

Κασελάκης: «Να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο»

Τέλος, ο αρχηγός του Περιστερίου bwin, Λεωνίδας Κασελάκης δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και είναι χαρά και τιμή μου που είμαι αρχηγός. Έχουμε αποφασίσει όλοι να μιλάμε λίγο και να δουλεύουμε πολύ στο γήπεδο. Θέλουμε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε συμπαίκτη τον χορηγό μας και είμαστε περήφανοι για την συνεργασία. Μακάρι να έχουμε τις επιτυχίες που έχει θέσει η ομάδα και στο τέλος να χαρούμε όλοι μαζί».

Ενώ, για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, εξήγησε: «Η προσέγγιση που μου έγινε ήταν τέτοια που μου έδωσε κίνητρο να κάνω κάτι νέο. Ξέρουμε πως ο Σπανούλης έχει τη νοοτροπία νικητή και μπορεί να εμπνεύσει τους πάντες πρώτα ως άνθρωπος. Είμαστε έτοιμοι για σκληρή δουλειά, θέλουμε να μιλήσουμε στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment