PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το Περιστέρι διοργανώνει την «ημέρα φιλάθλου»


Το Περιστέρι διοργανώνει ημέρα φιλάθλου στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου (26/3, 15:45) ορίζοντας τη γενική είσοδο στα 5 ευρώ.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έχει ανοδική πορεία και σε αυτήν την προσπάθεια θέλει να έχει στο πλευρό της και τη βοήθεια του κόσμου.

Γι’ αυτόν τον λόγο την ερχόμενη Κυριακή (26/3) και δη στο εντός έδρας ματς με τον Κολοσσό Ρόδου, διοργανώνει την «ημέρα φιλάθλου» όπου θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και για τους μικρούς φίλους του Περιστερίου.

Όπως ενημέρωσε σχετικά η ΚΑΕ «ανακοινώνει ότι το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής της Basket League με τον Κολοσσό στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» την προσεχή Κυριακή (26/3, 15:45, ΕΡΤ3) θα είναι «Ημέρα Φιλάθλου».

Πριν τον αγώνα οι μικροί φίλοι του Περιστερίου θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το stand του face painting στην Θύρα 1, ενώ στο ημίχρονο θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός με πλούσια δώρα από τους χορηγούς της ομάδας.

Η Γενική είσοδος ορίζεται στα 5 ευρώ και η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ηλεκτρονικά από την Ticketmaster από σήμερα (21/3) στις 12:00, ενώ από τα εκδοτήρια θα μπορεί ο κόσμος να προμηθευτεί τα εισιτήρια την Κυριακή (26/3) από τις 13:30 το μεσημέρι.»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment