Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το Περιστέρι ανακοίνωσε πρόγραμμα και μεγάλο χορηγό



Τους αγώνες του πρώτου γύρου της Basket League ανακοίνωσε η ΚΑΕ Περιστέρι.

H Basket League κάνει jump ball στις 8/10 και στην πρεμιέρα της, το Περιστέρι bwin θα υποδεχθεί τον Π.Α.Ο.Κ.

Στη δεύτερη αγωνιστική ο Βασίλης Σπανούλης θα επιστρέψει στο ΣΕΦ ως προπονητής του Περιστερίου για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα:

blank

Περιστέρι bwin: Νέα εποχή με μια ιστορική ονοματοδοσία!

H bwin θα αποτελέσει τον νέο Ονομαστικό και Μεγάλο Χορηγό της ομάδας του Περιστερίου, σύμμαχος στην προσπάθεια του ιστορικού συλλόγου για δυναμική επαναφορά στο ελληνικό μπάσκετ.

Η συνεργασία των δύο πλευρών εξάλλου, συμπίπτει με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από έναν θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος αποτελεί παράλληλα τον πρεσβευτή του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της bwin, «Τα γήπεδα επιστρέφουν στην κοινωνία». Επιθυμία της bwin, είναι να δημιουργηθούν προϋποθέσεις, ώστε η κοινή πορεία να βοηθήσει στην επίτευξη όλο και μεγαλύτερων στόχων, σε πρωτάθλημα, κύπελλο και FIBA Champions League.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Επιστροφή στη δράση για το Περιστέρι με το Μαρούσι

Peristeri News

Η ΚΑΕ Περιστέρι δίνει «φως» στα Χριστούγεννα!

Peristeri News

Ο Ατρόμητος «σφράγισε» την πρόκριση στη Λάρισα

Peristeri News

Leave a Comment