PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το πάρτι του ΓΣΠ στο «Enzzo»


Το κοσμοπολίτικο κλαμπ «Enzzo» στο Μπουρνάζι, του Σάββα Κεφαλλιανού, υποδέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής τον ΓΣΠ, σε μια από τις εορταστικές εκδηλώσεις που σηματοδοτούν τα 40χρονα (1971-2011) γενέθλιά του.

Το κοσμοπολίτικο κλαμπ «Enzzo» στο Μπουρνάζι, τoυ Σάββα Κεφαλλιανού, υποδέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής τον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου, σε μια από τις εορταστικές εκδηλώσεις που σηματοδοτούν τα 40χρονα (1971-2011) γενέθλιά του.

Αλλαξαν οι καιροί, άλλαξαν και οι συνήθειες (κάποτε η ταβέρνα είχε την τιμητική της), όμως το κέφι έμεινε αμείωτο, όπως και η διάθεση του περιστεριώτη να σταθεί δίπλα στην ομάδα του, η οποία πολλές φορές τον έχει κάνει περήφανο.

Αθλητές και αθλήτριες, μικροί και μεγάλοι, γονείς, προπονητές, στελέχη, διοίκηση και αρκετός κόσμος πέρασαν μια εξαιρετική βραδιά κεφιού και υπό τη σκέπη του ΓΣΠ ένιωσαν να ισχυροποιούν τους μεταξύ τους δεσμούς.

Όταν ο επίτιμος πρόεδρος Πέτρος Μουγιάκος φώναξε «σαράντα χρόνια Περιστέρι», η σκέψη του γύρισε πίσω στο 1971 τότε που ο ίδιος, παρέα με τον αείμνηστο Πλούταρχο Βυλλιώτη και τους άλλους πρωτεργάτες της δημιουργίας του ΓΣΠ, έβαλαν από ένα λιθαράκι για να αρχίσει τη δράση του ο Σύλλογός μας. Ελάχιστη ανταμοιβή για την προσφορά του κ. Μουγιάκου ήταν το ζεστό χειροκρότημα με το οποίο τον υποδέχθηκαν οι θαμώνες του Enzzo.

Η πρόεδρος του ΓΣΠ Γωγώ Μουγιάκου απεύθυνε τον χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους λέγοντας: «αν δεν ήσασταν εσείς, δεν θα υπήρχαμε εμείς ως διοίκηση, αλλά αν δεν υπήρχε και η διοίκηση σίγουρα δεν θα υπήρχε ο Σύλλογος. Το Περιστέρι είναι ο επίσημος πρεσβευτής της πόλης και όχι άδικα…».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Στέφανος Κιουριτζόγλου ζήτησε «να υπάρχει σύμπνοια από όλες τις δυνάμεις του ΓΣΠ και ο Σύλλογος ενωμένος να προχωρήσει».

Το πάρτι του ΓΣΠ το οποίο είχε απρόσμενα μεγάλη απήχηση στον κόσμο, προκάλεσε το ενδιαφέρον των τοπικών φορέων και πολλοί έδωσαν το παρών με επικεφαλής το δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.

Ηταν επίσης παρόντες ο Δημήτρης Κελάφας, επικεφαλής της παράταξης «Περιστέρι για όλους», η Σοφία Αλεξοπούλου, Επικεφαλής της παράταξης “Ενεργοί Πολίτες”, οι αντιδήμαρχοι Τάσος Θεοδωράκος, Βασίλης Μπέτσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δ. Κυριακόπουλος, Β. Φουντά, Αλ. Πλέστης, Τ. Καλιάφας και ο Β. Τάτσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment