PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το παλεύει και αισιοδοξεί για Σάκιτς ο Ατρόμητος


Εξελίξεις πριν από την Πρωτοχρονιά ευελπιστεί να έχει ο Ατρόμητος στο θέμα του Εμάνουελ Σάκιτς, για τον οποίο οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.

Τα κεφάλια μέσα στον Ατρόμητο από αύριο, καθώς οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το πολυήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Νταμίρ Κάναντι, κάτι που έτσι κι αλλιώς το άξιζαν λόγω της εκπληκτικής τους πορείας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για τη διοίκηση της ομάδας, αφού οι διακοπές σε μεταγραφικές περιόδου είναι λέξη άγνωστη και ειδικά για τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο που υλοποιεί επί της ουσίας τον σχεδιασμό.

Πρώτη προσθήκη που στοχεύουν να ολοκληρώσουν στο Περιστέρι είναι αυτή του Εμάνουελ Σάκιτς, που θα ενισχύσει τα δύο άκρα της άμυνας (μπορεί να παίξει αριστερό και δεξί μπακ) εφόσον αποκτηθεί και αποτελεί εισήγηση Νταμίρ Κάναντι, καθώς έχουν δουλέψει μαζί στην Άλταχ.

Ο Ατρόμητος είναι σε επαφές με τον 26χρονο (που θα καλύψει και τον Ζοάν Οριόλ που δεν υπολογίζεται από τον Αυστριακό τεχνικό), ο Κάναντι έχει έρθει σε επαφή μαζί του όπως είναι λογικό και πλέον αναμένονται οι εξελίξεις που στο Περιστέρι αισιοδοξούν ότι θα είναι θετικές. Αυτές θα είναι σχετικά άμεσες και δεν αποκλείεται, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, να αποτελέσει την πρώτη προσθήκη του Γενάρη, πριν καν αλλάξει ο χρόνος.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του εξτρέμ, η αναζήτηση συνεχίζεται και οι προτάσεις από μάνατζερ φτάνουν με μεγάλη συχνότητα, αλλά δεν έχει παρθεί καμία οριστική απόφαση για τον οριστικό στόχο.

Τέλος, με την άφιξη του Νταμίρ Κάναντι στην Ελλάδα θα τεθεί επί τάπητος και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, για το οποίο επίσης υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα προκύψουν θετικές εξελίξεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment