Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το πάλεψε απέναντι στον Εθνικό ο Γ.Σ. Περιστερίου



Το απόγευμα του Σαββάτου (24/9) στο κλειστό του Εσπέρου ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου αντιμετώπισε τον Εθνικό σε μια ακόμα φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την έναρξη του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.

Η ομάδα μας ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 66-63, αγωνιζόμενη χωρίς τον Άλκη Παππά και πραγματοποιώντας άλλη μια ανταγωνιστική εμφάνιση κόντρα σε έναν αντίπαλο, ο οποίος συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2.

Οι παίκτες του Νίκου Καραγιάννη την Κυριακή (25/9) θα έχουν ρεπό και από την Δευτέρα θα μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν (2/10) όπου θα αναμετρηθούν εκτός έδρας με τον Πανελευσινιακό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Δεύτερη ήττα από τον Παναθηναϊκό και τώρα Πανιώνιος για το Περιστέρι

Peristeri News

Το όνειρο της Ευρώπης έσβησε στη Θεσσαλονίκη για τον Ατρόμητο

Peristeri News

Θα τα δώσει όλα το Περιστέρι με ένα πολύ δυνατό αντίπαλο

Peristeri News

Leave a Comment