Δημοτικά

To «Οδοιπορικό» διοργανώνει στο Περιστέρι ημερίδα για το διαδίκτυο

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου “ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ” πραγματοποιεί ημερίδα, με θέμα: “Το Διαδίκτυο στη Ζωή μας: Θετικές και Αρνητικές συνέπειες του Φαινομένου”.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 από 18.30 μ.μ. έως 21.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο Περιστερίου.

Σε ένα σύντομο μήνυμα της η Πρόεδρος του Δ.Σ. και Δημοτική Σύμβουλος, Ουρανία Σαγιάκου αναφέρει:

Ζούμε σε μια εποχή που η τεχνολογία είναι μέρος της ζωής μας. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι όλων των ηλικιών (παιδιά, έφηβοι, ενήλικες) είναι συνεχώς σε επαφή με υπολογιστές, tablets, smartphones.

Η προβληματική χρήση του internet και της σχετικής με αυτό τεχνολογίας μπορεί, ωστόσο, να έχει σοβαρές συνέπειες στις σχέσεις, την εργασία, την κοινωνική ζωή του ατόμου. Η αδυναμία ελέγχου της χρήσης του ιστού, η έντονη ανάγκη για αυξημένο χρόνο παραμονής σε σύνδεση ώστε να επιτευχθεί ικανοποίηση, η ρύθμιση της διάθεσής μας με βάση την παραμονή μας online μας προβληματίζουν.

Γι΄ αυτό το λόγο, η πρόληψη μέσω της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης τόσο των παιδιών όσο και των γονέων κρίνεται απαραίτητη.

Σας προσκαλούμε στην Ημερίδα που διοργανώνει το «Οδοιπορικό» την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 και ώρες 18.30-21.00, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου, με θέμα «Το Διαδίκτυο στη Ζωή μας: Θετικές και Αρνητικές συνέπειες του Φαινομένου».

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Related posts

Οι τραγουδιστές που θα συμμετέχουν στη συναυλία Αλληλεγγύης & Ανθρωπιάς στο Άλσος Περιστερίου

Peristeri News

Στη δημοσιότητα διαγωνισμός για επερχόμενα έργα στο Περιστέρι

Peristeri News

Πως διαμορφώνεται το ωράριο στα ΚΕΠ Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment