PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Το νέο τρέιλερ της ταινίας «Poor Things» του Λάνθιμου


Νέο τρέιλερ ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη νέα ταινία του καταξιωμένου Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου, «Poor Things», από τη Searchlight Pictures. Το βραβευμένο με Χρυσό Λέοντα «Poor Things», με πρωταγωνίστρια την Έμα Στόουν, θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες, στις 08/12.

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της, λοιπόν, το νέο τρέιλερ των 60 δευτερολέπτων παρουσιάζει τις ιδιαίτερες ερμηνείες των πρωταγωνιστών Έμα Στόουν, Μαρκ Ράφαλο και Γουίλεμ Νταφόε, μαζί με τίτλους των διθυραμβικών κριτικών που έχει λάβει.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η ταινία είναι μια μοντέρνα διασκευή του μύθου του Φρανκενστάιν, βασισμένη στο ομότιτλο βραβευμένο βιβλίο του Άλισντερ Γκρέι, που κυκλοφόρησε το 1992 και ακολουθεί την «Μπέλα, μια όμορφη νεαρή η οποία αυτοκτονεί για να ξεφύγει από τον βίαιο άντρα της. Την επαναφέρει στη ζωή ένας εκκεντρικός αλλά ιδιοφυής επιστήμονας, ο Γκόντγουιν Μπάξτερ, δίνοντάς της, ωστόσο, το μυαλό ενός μωρού. Διψασμένη να μάθει τον κόσμο το σκάει με τον Ντάνκαν Γουέντερμπερν, έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους».

Τη διασκευή υπογράφει ο θεατρικός συγγραφέας και στενός συνεργάτης του Έλληνα δημιουργού Τόνι Μακναμάρα. Το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Ραμού Γιούσεφ, Τζέροντ Καρμάικλ και Κρίστοφερ Άμποτ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Η ημέρα των ερωτευμένων σε ένα βίντεο της Φίνος Φιλμ

Peristeri News

Leave a Comment