PeristeriNews.gr
Διεθνή

Το ΝΑΤΟ συνεχίζει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λιβύη


Έπληξε στρατιωτικό εξοπλισμό που επέτρεπε στις δυνάμεις που παραμένουν πιστές στον Καντάφι να ανεφοδιαστούν με καύσιμα στην περιοχή της Μπρέγκα, στα ανατολικά της Λιβύης, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ατλαντική Συμμαχία.

Το ΝΑΤΟ έπληξε στρατιωτικό εξοπλισμό που επέτρεπε στις δυνάμεις που παραμένουν πιστές στον Καντάφι να ανεφοδιαστούν με καύσιμα στην περιοχή της Μπρέγκα, στα ανατολικά της Λιβύης, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ατλαντική Συμμαχία.

«Η αεροπορία του ΝΑΤΟ έπληξε στις 6 Ιουλίου στρατιωτικό εξοπλισμό ανεφοδιασμού για να εμποδίσει τις δυνάμεις του Καντάφι να έχουν πρόσβαση σε καύσιμα στην περιοχή της Μπρέγκα», αναφέρει το ΝΑΤΟ σε ανακοίνωσή του.

Η Συμμαχία επεσήμανε ότι είχε αποδείξεις ότι οι στόχοι που επλήγησαν χρησιμοποιούνταν από «οχήματα που έπαιρναν μέρος σε επιθέσεις εναντίον αμάχων στην ανατολική Λιβύη».

«Αυτά τα πλήγματα ακριβείας θα περιορίσουν τη δυνατότητα των δυνάμεων του Καντάφι να απειλούν τους λίβυους πολίτες, και θα μειώσουν σημαντικά την επιμελητειακή υποστήριξη που προσφέρεται στην εκστρατεία του Καντάφι στην ανατολική Λιβύη», επεσήμανε ο στρατηγός Σαρλ Μπουσάρ, ο επικεφαλής των επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ στη Λιβύη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κίνα: Εκτόξευσε διαστημόπλοιο στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης

Peristeri News

Κένυα: Τουλάχιστον 188 πέθαναν σε πλημμύρες από τον Μάρτιο

Peristeri News

Επίθεση με σπαθί στο μετρό του Λονδίνου

Peristeri News

Leave a Comment