Viber
PeristeriNews.gr
Media

Το Μουντιάλ επιστρέφει στην ΕΡΤ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη έρχεται ζωντανά και αποκλειστικά στην ΕΡΤ. Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου FIFA 2026 μέσα από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ Α.Ε.) εξασφάλισε για την Ελλάδα τα πλήρη και αποκλειστικά τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί από τις 11 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου 2026 στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Μεξικό. Με συμμετοχή 48 εθνικών ομάδων και 104 αγώνες συνολικά σε διάστημα 39 ημερών, το Μουντιάλ 2026 αναμένεται να προσφέρει έντονες συγκινήσεις και θέαμα υψηλού επιπέδου.

Η ΕΡΤ θα μεταδώσει ζωντανά κάθε αγώνα της διοργάνωσης, προσφέροντας ολοκληρωμένη κάλυψη με ειδικές εκπομπές, αναλύσεις, ρεπορτάζ, αφιερώματα και πλούσιο παρασκήνιο από τα γήπεδα. Για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση του κοινού, θα αξιοποιηθεί ολόκληρο το δίκτυο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης: τηλεοπτικά κανάλια, η ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX, ραδιόφωνο, ιστοσελίδες και social media.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 διεξάγεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά – όπως αναφέρει η ΕΡΤ – «το ζούμε όλοι μαζί, εδώ».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Paramount και Warner Bros. έγιναν Skydance: Deal $81 δισ. και φόβοι για απολύσεις

Peristerinews.gr Newsroom

ΣΠΟΡ FM TV: Δωρεάν live και ON DEMAND αθλητικό θέαμα

Peristerinews.gr Newsroom

Δεν θα σταματήσει το ελληνικό πρόγραμμα η Deutsche Welle

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment