PeristeriNews.gr
Διεθνή

Το μήνυμα Πούτιν για τις ρωσικές δυνάμεις


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ευχαρίστησε τις ειδικές δυνάμεις της χώρας του, αναφερόμενος σε εκείνους που «εκπληρώνουν ηρωικά το στρατιωτικό τους καθήκον» στην Ουκρανία.

Σε τηλεοπτικό του μήνυμα που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του Κρεμλίνου, ο Πούτιν χαιρέτισε την «άψογη υπηρεσία τους στο όνομα του λαού της Ρωσίας και της μεγάλης πατρίδας μας». Ο Πούτιν είπε ότι οι στρατιώτες είχαν επιφορτιστεί με την παροχή βοήθειας στις «λαϊκές δημοκρατίες του Ντονμπάς», αναφερόμενος σε δύο περιοχές που ελέγχονται από τους αντάρτες στην ανατολική Ουκρανία, τις οποίες η Ρωσία αναγνώρισε ως ανεξάρτητα κράτη πριν από την εισβολή της.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, το προσωπικό των δυνάμεων ειδικών επιχειρήσεων, τους βετεράνους των μονάδων ειδικών δυνάμεων για την πίστη τους στον όρκο, για την άψογη υπηρεσία τους στο όνομα του λαού της Ρωσίας και της μεγάλης πατρίδας μας», είπε.

«Εύχομαι καλή τύχη, επιτυχία και ό,τι καλύτερο σε εσάς και τους αγαπημένους σας», κατέληξε.

Η δήλωση δόθηκε για τον εορτασμό της ημέρας των ειδικών δυνάμεων της Ρωσίας, η οποία πραγματοποιείται στις 27 Φεβρουαρίου από το 2015.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλβανία: Ένοχος κρίθηκε ο Φρέντι Μπελέρης

Peristeri News

Το Ισραήλ εισέβαλε στη Ραμάλα

Peristeri News

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Leave a Comment