PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Το Μαγικό Λεωφορείο του Διαβήτη στον Δήμο Περιστερίου


Το Μαγικό Λεωφορείο του Διαβήτη έρχεται στον Δήμο Περιστερίου, για να σκορπίσει χαρά και να διαδώσει το μήνυμα της πρόληψης.

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023, από τις 10.00 έως τις 21.00, το Μαγικό Λεωφορείο της ΑΜΚΕ «Με Οδηγό το Διαβήτη» θα είναι στην πλατεία Δημαρχείου, με είσοδο ελεύθερη.

Ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Καρδιολόγος, Γεώργιος Μπεκιάρης, ενημερώνει ότι οι ενήλικοι συνοδοί θα μετρήσουν τη γλυκόζη τους, θα κάνουν λιπομετρήσεις θα ενημερωθούν για το διαβήτη και τον εμβολιασμό θα λύσουν τις απορίες τους από την επιστημονική μας ομάδα, που αποτελείται από γιατρό-διαβητολόγο, διατροφολόγο και ποδολόγο.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη είναι πολύ πιο ευάλωτοι στις λοιμώξεις σε σχέση με τους υγιείς συνομηλίκους τους.

Μουσική, παιχνίδια, δρώμενα, θα περιμένουν, τους μικρούς φίλους και τους γονείς ή τους παππούδες τους, που θα τα συνοδεύουν και θα διασκεδάσουν όλοι μαζί, θα φωτογραφηθούν μέσα στο Χριστουγεννιάτικα διακοσμημένο λεωφορείο «Magic Bus».

Έξυπνα κόλπα, μαγεία και χιούμορ είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το πρόγραμμα μιας ξεχωριστής μαγευτικής εμπειρίας με τον μοναδικό SKYMAN.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment