PeristeriNews.gr
Δημοτικά

To Μαγικό Λεωφορείο του Διαβήτη έρχεται Περιστέρι


Το Μαγικό Λεωφορείο του Διαβήτη έρχεται στο Περιστέρι για να σκορπίσει χαρά και να διαδώσει το μήνυμα της πρόληψης.

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, από τις 10:30 το πρωί έως 15:30 το μεσημέρι και 17:00 το απόγευμα έως 20:00 το βράδυ, το Μαγικό Λεωφορείο της ΑΜΚΕ «Με Οδηγό το Διαβήτη» θα είναι στο Περιστέρι με πολλά δρώμενα, μουσική, παιχνίδια και πολύτιμες πληροφορίες, στο πλαίσιο της εκστρατείας πρόληψης, εκπαίδευσης και ενημέρωσης για το σακχαρώδη διαβήτη.

Μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν, θα φωτογραφηθούν μέσα στο Χριστουγεννιάτικα διακοσμημένο λεωφορείο, που μεταμορφώθηκε σε παραμυθένιο, χάρη στην ομάδα της Christmas Décor αλλά, πρωτίστως, θα ενημερωθούν.

Οι ενήλικες θα μπορούν να μετρήσουν τη γλυκόζη τους, να ενημερωθούν για το διαβήτη και τον εμβολιασμό και να λύσουν τις απορίες τους από την επιστημονική ομάδα της ΑΜΚΕ «Με Οδηγό το Διαβήτη», η οποία αποτελείται από γιατρό – διαβητολόγο, διατροφολόγο και ποδολόγο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη είναι πολύ πιο ευάλωτοι στις λοιμώξεις σε σχέση με τους υγιείς συνομηλίκους τους.

Το ταξίδι του Μαγικού Λεωφορείου πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου.

Συνοδοιπόρος στο ταξίδι, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Στάση Ζωής”, είναι και η ΟΣΥ, που διέθεσε το λεωφορείο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Leave a Comment