PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Το κομβόι των αγροτών πέρασε από το Περιστέρι και φτάνει Σύνταγμα (vid)


Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι ένα κομβόι χιλιομέτρων αποτελούμενο από διάφορα οχήματα και κυρίως τρακτέρ πέρασε από το Περιστέρι και σε λίγο φτάνει στο Σύνταγμα.

Ο φακός του Peristerinews.gr έπιασε το κομβόι να περνάει από την λεωφόρο Κηφισού στο ύψος του Περιστερίου συνοδεία περιπολικών.

Οι αγρότες κινήθηκαν από τα μπλόκα της Στερεάς Ελλάδας, της Θεσσαλίας και της Βόρειας Ελλάδας προς το Σύνταγμα, προκειμένου να συμμετέχουν στο αγροτικό συλλαλητήριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 18:30.

Μαζί με τους αγρότες στους δρόμους έχουν βγει και εκατοντάδες πολίτες που παρακολουθούν την πρωτότυπη απόβαση των τρακτέρ στην Αθήνα που είχε να γίνει χρόνια.

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν μετά τη Λεωφόρο Αθηνών και στον οδικό άξονα που περιλαμβάνει τις οδούς Δεληγιώργη, Πειραιώς, Σταδίου, Φιλελλήνων και Ξενοφώντος.

Υπενθυμίζεται ότι εξακολουθούν να ισχύουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, την πλατεία Ομονοίας και την οδό Πανεπιστημίου.

Παρακαλούνται οι πολίτες να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων», αναφέρεται σε ανακοίνωση της εκπροσώπου Τύπου της ΕΛΑΣ.

Η διαδρομή των τρακτέρ

Τα τρακτέρ θα μπουν από τη λεωφόρο Κηφισού στην πρωτεύουσα και μέσω της λεωφόρου Αθηνών και της Αχιλλέως θα φθάσουν στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Στη συνέχεια, σε ανάποδη πορεία από την Αγίου Κωνσταντίνου θα φθάσουν στην Ομόνοια και κινούμενα ανάποδα στην Πανεπιστημίου, συνοδεία περιπολικών θα φθάσουν στο Σύνταγμα.

Παράλληλα, δεκάδες λεωφορεία θα σταθμεύσουν στο Ολυμπιακό Στάδιο και χιλιάδες αγρότες θα κατέβουν μέσω της λεωφόρου Κηφισίας στο Σύνταγμα.

Η Τροχαία, θα στήνει μπλόκα περιμετρικά του κέντρου της πόλης και θα αποκλείει δρόμους ανάλογα με την κίνηση και τη ροή των τρακτέρ και των αγροτών. Επίσης αναμένεται και μεγάλος αριθμός αγροτών που θα φθάσουν στην πόλη με Ι.Χ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μετατίθεται επίσημα η αργία της Πρωτομαγιάς

Peristeri News

Ποιες περιοχές θα πληγούν από καταιγίδες τα επόμενα 24ωρα

Peristeri News

Αγία Βαρβάρα: Ποινική δίωξη στον 69χρονο και τη σύζυγό του για την δολοφονία

Peristeri News

Leave a Comment