PeristeriNews.gr
Πολιτική

Το ΚΚΕ καταγγέλλει νέο κρούσμα συνακροάσεων


Νέο κρούσμα συνακροάσεων καταγγέλλει το ΚΚΕ σημειώνοντας ότι «παρατηρήθηκαν νέες επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων τα τηλεφωνικά κέντρα της Ν.Δ. και της Ένωσης Κεντρώων».

Όπως αναφέρει το ΚΚΕ το νέο κρούσμα παρατηρήθηκε πριν ακόμα ολοκληρωθούν οι έρευνες από τις αρμόδιες αρχές για την υπόθεση των τηλεφωνικών συνακροάσεων, που είχε καταγγείλει το ΚΚΕ, την 1/12/2016, ενώ επισημαίνει «την απαράδεκτη καθυστέρηση -επί 4 και πλέον μήνες- της έκδοσης πορίσματος για την προηγούμενη καταγγελία του».

Καλεί την κυβέρνηση και τις αρμόδιες αρχές «άμεσα να ερευνήσουν σε βάθος και το νέο αυτό σοβαρό γεγονός και να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ώστε να αποκαλυφθούν οι υπαίτιοι, πράγμα που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα».

Το ΚΚΕ και με αφορμή το νέο κρούσμα, ενημέρωσε ήδη τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Βούτση, τον αρμόδιο υπουργό κ. Παππά, τους υπεύθυνους των υπόλοιπων κομμάτων, που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα, καθώς επίσης και τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών και τον Πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment