PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Το καζάνι που βράζει ήταν σίγουρο ότι κάποτε θα έσκαγε»


Με αφορμή όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην ΠΑΤΡΑ η ΣΠΙΘΑ ΠΑΤΡΑΣ έκανε τις παρακάτω δηλώσεις…

Με αφορμή όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην ΠΑΤΡΑ η ΣΠΙΘΑ ΠΑΤΡΑΣ έχει να δηλώσει τα εξής:

Δεν φτάνει μόνο να καταδικάζεις τις όποιες εγκληματικές συμπεριφορές ενάντια στην ανθρώπινη ζωή από όπου κι αν προέρχονται.

Δεν φτάνει μόνο να καταδικάζεις την σταθερή πολιτική που ακολούθησαν όλες οι κυβερνήσεις στο ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών αυτής της χώρας, που σταδιακά και μεθοδικά έγινε ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Ανασφάλεια ομαλής μετακίνησης μέσα στην ίδια την πόλη μας ,την Πάτρα . Ανασφάλεια προστασίας της ζωής και της περιουσίας μας αφού οι κλοπές από κάθε είδους κύκλωμα έχει καταντήσει ένα σύνηθες φαινόμενο σε όλες ανεξαιρέτως τις γειτονιές της Πάτρας, οδηγώντας τους πολίτες μιας ελεύθερης χώρας να κλειδαμπαρώνουν τα σπίτια τους με σιδεριές λες και δεχόμαστε επίθεση.

Δεν φτάνει μόνο να καταδικάζεις την νοοτροπία των συμπολιτών σου που μένουν απαθείς σε όσα συμβαίνουν στην πόλη τους και να δέχονται αμαχητί την μοίρα που τους όρισαν οι κυβερνώντες , οι ιθύνοντες , οι ”άξιοι ηγέτες”, τρομάρα τους. Που με σταθερότητα έκαναν ότι μπορούσαν για να επιτρέψουν να αλλοιωθεί ο ελληνικός πληθυσμός, να διαρρηχτεί η κοινωνική συνοχή, να αποκτήσουμε αλλοπρόσαλλες συνήθειες παγιώνοντας μια μίζερη αλλά και επικίνδυνα έκρυθμη κατάσταση.

Δεν φτάνει να καταδικάζεις τις όποιες προσπάθειες αυτόκλητων οργανωμένων σωτήρων μας από τους ξένους λαθρομετανάστες που ενώ μια μεγάλη μερίδα από αυτούς είναι εγκληματίες άλλοι είναι και αυτοί θύματα μιας ιμπεριαλιστικής επέμβασης στις χώρες που μένουν και αναζήτησαν ένα χώρο για να μπορούν να επιβιώσουν .

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…

Τα προβλήματα δεν είναι άλυτα, όσο και να θέλουν να μας πείσουν. Τα σχέδια όλων των εγκληματικών κύκλων που παρεμβαίνουν ωμά στην χώρα μας και στη ζωή μας δεν θα πετύχουν. Αρκεί να δράσουμε ενωμένοι. Η χώρα αυτή είναι δικιά μας, είναι το σπίτι μας, είναι η βάση του τρόπου ζωής μας. Στον πόλεμο αυτό κανείς μας δεν δικαιούται να μείνει ουδέτερος.

Όχι δεν θα φοβηθούμε. Η προσπάθεια που ξεκίνησε από την 1η Δεκέμβρη του 2010 θα καταλήξει νικηφόρα.

Όλοι ενωμένοι θα διώξουμε την Ξένη εξάρτηση από την χώρα και θα κάνουμε την Πάτρα, την Πόλη μας, την πόλη του Πολιτισμού και της χαράς.

Μια πόλη που κάποτε ζήλευαν όλοι για την πλούσια εμπορική της δραστηριότητα. Για τις εξαγωγές της από τις εύφορες περιοχές όλης της Αχαΐας προς την Δύση και όχι για εξαγωγές κολασμένων ανθρώπων.

ΣΠΙΘΑ ΠΑΤΡΑΣ»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment