Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Το γενικό επιτελείο συγκαλεί ο Ποροσένκο για την στρατιωτική απάντηση στη Ρωσία

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας συγκάλεσε το βράδυ το γενικό επιτελείο ενόπλων δυνάμεων, ώστε η χώρα να οργανώσει την απάντηση «στην επίθεση που διεξάγει η Ρωσία στα ανατολικά».

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο συγκάλεσε το βράδυ το γενικό επιτελείο ενόπλων δυνάμεων, ώστε η χώρα να οργανώσει την απάντηση «στην επίθεση που διεξάγει η Ρωσία στα ανατολικά», ανακοίνωσε η Προεδρία.

Ο κ. Ποροσένκο και αξιωματούχοι του υπουργείου Άμυνας θα συζητήσουν «τρόπους για να ανασυνταχθούν οι ένοπλες δυνάμεις και για να σταματήσει η επίθεση» της Ρωσίας, διευκρινίζεται σε επίσημη ανακοίνωση της ουκρανικής Προεδρίας, λίγο αφού ο ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε ότι εγκατέλειψε τη θέση του στον βασικό τερματικό σταθμό στο αεροδρόμιο του Ντονέτσκ.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ιορδανία: Τουλάχιστον 7 νεκροί από ένοπλη επίθεση σε εκκλησία του χωριού Χαμούντ

Peristerinews.gr Newsroom

Έρευνα-«βόμβα» της ΕΕ για τη Booking.com

Peristerinews.gr Newsroom

Ισπανία: Ισχυρές βροχές και πλημμύρες σε πολλές περιοχές

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment