PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το φιλικό στη μνήμη του Παναγιώτη Μπαχράμη


Τη μνήμη του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπαχράμη τίμησε σήμερα ο Ατρόμητος συμμετέχοντας στο φιλικό παιχνίδι που διοργάνωσε η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Football League – Football League 2 και πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ελληνικού.

Τη μνήμη του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπαχράμη τίμησε σήμερα ο Ατρόμητος συμμετέχοντας στο φιλικό παιχνίδι που διοργάνωσε η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Football League – Football League 2 και πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ελληνικού με αντίπαλο την Επίλεκτη ομάδα των δύο μικρότερων κατηγοριών.

Πριν από την έναρξη, η Ένωση τίμησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό για την ευαισθησία που επέδειξε ο σύλλογος αποδεχόμενος με μεγάλη προθυμία την πρόταση που του έγινε.

Επιπλέον ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος παρέδωσε στον θείο του Παναγιώτη Μπαχράμη, που εκπροσώπησε την οικογένειά του, μια φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών και μετέφερε τα θερμά συλλυπητήρια της «οικογένειας» του Ατρόμητου για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή.

Για την ιστορία το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο με 1-1. Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 55’ με κεφαλιά του Περόνε από κόρνερ του Φαβάλι και στο 75’ ο Βιδάλης με σουτ ισοφάρισε. Στο 30’ ο Καραλής εκτέλεσε φάουλ στο κάθετο δοκάρι.

Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Αποστολόπουλος, Σαμπού, Σκόνδρας, Σφακιανάκης, Μπάλλας, Τάτος, Καραλής, Νάστος, Καραγκούνης, Σαγκανόφσκι. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Σάντκβιστ, Φαβάλι, Περόνε, Μελισσάς, Καμαρά, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο.

Επίλεκτοι: Κοτταράς, Παπαζούδης, Τζορμπατζάκης, Πέτρου, Κολοτούρος, Καραδήμος, Κορακάκης, Στεφανίδης, Λανγκλέ, Παυλής, Κάμπας. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Αθανασόπουλος, Σίμος, Μελαμπιανάκης, Νικολόπουλος, Ζάρκος, Στρατάκης, Βιδάλης, Παγώνης, Μπενίσκος, Λαζανάς, Τσουκαλάς, Γανωτής, Κουτρουμάνος.

* Ο Ατρόμητος συνεχίζει αύριο το πρόγραμμα επισκέψεων του στα σχολεία του Περιστερίου. Αντιπροσωπεία της ομάδας με επικεφαλής την Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο Κάτια Κοξένογλου και τους ποδοσφαιριστές Λούκας Φαβάλι, Πασχάλη Μελισσά και Γιόνας Σάντκβιστ θα επισκεφθεί το 10ο και 11ο Γυμνάσιο της πόλης για να μοιράσει στους μαθητές εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

* Ξεκινάει αύριο από το Τμήμα Διαχείρισης (18.00 – 20.30) η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ (για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας), Θύρα 7: 15 ευρώ. Το παιδικό εισιτήριο στις θύρες 4-5 και 7 έχει 5 ευρώ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment