PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Το Exodos Travel στο Περιστέρι προτείνει: Βουδαπέστη – 28η Οκτωβρίου


Αναχώρηση 24/10 από 499€ (5 ημέρες).

Αναχώρηση 24/10 από 499€ (5 ημέρες).
Βουδαπέστη: Δίκαια την ονόμαζαν παλιά «Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης».
Αυτά που θα μείνουν από το ταξίδι στην όμορφη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ… είναι αρχοντική ομορφιά της πόλης, η εκδρομή στα γραφικά παραδουνάβια χωριά, το καλό τοπικό φαγητό αλλά και η γοητεία του Δούναβη, ιδιαίτερα την ώρα που δύει ο ήλιος.

Βιέννη: Δεύτερη θέση στη λίστα των δέκα καλύτερων πόλεων να ζει κανείς στον κόσμο …πρώτη στην Ευρώπη! Μια πόλη ανανεωμένη και αυθόρμητη. Η αυτοκρατορική της παράδοση συνδυάζεται άψογα με τη μοντέρνα δημιουργία. Οι επιρροές της Αναγέννησης συναντούν την σύγχρονη καθημερινότητα και καθιστούν τη Βιέννη ως την ωραιότερη πόλη στον κόσμο για να ζει κανείς.

1η ημέρα: Αθήνα – Βουδαπέστη
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ε. Βενιζέλος και αναχώρηση για την πρωτεύουσα των Μαγυάρων. Άφιξη. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Πρώτη γνωριμία με την «Κόρη του Δούναβη». Για το βράδυ σας προτείνουμε κρουαζιέρα στον Δούναβη.

2η ημέρα: Βουδαπέστη
Πρόγευμα. Ακολουθεί η ξενάγηση της πόλης, όπου θα γνωρίσουμε την πλατεία Ηρώων, την λεωφόρο Αντράσσυ, την όπερα, το Κοινοβούλιο (εξωτερικά), τον Δούναβη με τις όμορφες γέφυρες, το νησί της Μαργαρίτας, τον πύργο των ψαράδων και τον λόφο του Γκέλλερτ. Για το βράδυ σας προτείνουμε διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με τσιγγάνικα βιολιά και το φημισμένο κρασί με αίμα του ταύρου.

3η ημέρα: Βουδαπέστη – Παραδουνάβια Χωριά
Πρόγευμα. Αναχώρηση για την όμορφη διαδρομή στην καμπή του Δούναβη. Πρώτη στάση θα είναι στο χωριό των καλλιτεχνών, τον Άγιο Ανδρέα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Βίσεγκραντ, όπου μπορούμε να γευματίσουμε στο αναγεννησιακό εστιατόριο renaissance (προαιρετικό). Ακολουθεί η βόλτα μας στην την παλιά πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, το Έστεργκομ. Θα διασχίσουμε την γέφυρα που ενώνει τις δύο όχθες του Δούναβη, την Ουγγαρία με την Σλοβακία για να περάσουμε στην πόλη Στούροβο της Σλοβακίας από όπου θα απολαύσουμε το θέαμα που προσφέρει ο Δούναβης, αλλά και ο Άγιος Στέφανος φωτισμένος στον απέναντι λόφο της Ουγγαρίας. Επιστροφή στη Βουδαπέστη. Βράδυ ελεύθερο.

4η ημέρα: Βουδαπέστη
Πρόγευμα. Ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε επίσκεψη στην σκεπαστή αγορά, μέρος από την καθημερινή ζωή των Ουγγαρέζων. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να αγοράστε το περίφημο ουγγαρέζικο σαλάμι, τα τοπικά ποτά Ούνικουμ και Παλίνκα, καθώς και ονομαστά τους κρασιά. Επίσης σας προτείνουμε μία βόλτα στον Ζωολογικό Κήπο ή μία επίσκεψη στην πινακοθήκη, στο πολύ ενδιαφέρον «εσωτερικό» του κοινοβουλίου, το νησί της Μαργαρίτας αλλά και στάση για έναν απολαυστικό καφέ για χαλάρωση στα φημισμένα Καφέ Gerbaeud& New York.

5η ημέρα: Βουδαπέστη– Βιέννη– Αθήνα
Πρόγευμα. Αναχώρηση για την εκδρομή μας στη Βιέννη. Ακολουθεί η ξενάγηση της πόλης, όπου θα διασχίσουμε την περίφημη λεωφόρο (RING) με τα επιβλητικά μέγαρα του 19ου αι., την όπερα, τα μουσεία φυσικής ιστορίας και ιστορίας της τέχνης, το κοινοβούλιο, το δημαρχείο, το πανεπιστήμιο και το Μπελβεντέρε. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την επιστροφή μας στην Αθήνα. Οι όμορφες εικόνες από την πανέμορφη «Κόρη του Δούναβη» αλλά και την «πόλη της μουσικής» θα συνοδέψουν το ταξίδι της επιστροφής μας.

Κόστος συμμετοχής κατ΄άτομο σε δίκλινο: 499€
Μονόκλινο: 610€
Παιδικό (Έως 12 ετών στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες): 379€

Περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια Aθήνα- Βουδαπέστη / Βιέννη- Αθήνα με την Αegean
Διαμονή στο ξενοδοχείο Μercure Korona 4 *sup με πρωινό μπουφέ
Τρία γεύματα στο ξενοδοχείο
Ξενάγηση Βουδαπέστης με ελληνόφωνο ξεναγό
Ξενάγηση Βιέννης με ελληνόφωνο ξεναγό
Εκδρομή στα Παραδουνάβια χωριά με ελληνόφωνο ξεναγό
Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
Τοπικός ελληνόφωνος συνοδός

Δεν Περιλαμβάνονται:
Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι (138 € κατ΄άτομο)
Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό

Σημείωση:
Η σειρά του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει, χωρίς παραλείψεις, με ευθύνη του διοργανωτή

Πτήσεις:
Αθήνα– Βουδαπέστη Α3 878 15:20 16:25
Βιέννη– Αθήνα Α3 881 18:35 21:45

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά

Peristeri News

Μεγαλοπρεπείς οι Επιτάφιοι στις εκκλησίες του Περιστερίου (photos)

Peristeri News

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Leave a Comment