PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Το Exodos Travel στο Περιστέρι προτείνει: Παρίσι



Πάσχα – Πρωτομαγιά στο Παρίσι 4,5,6 ημέρες

Διάρκεια : 4,5,6 ημέρες
Αναχωρήσεις : 12, 14,18/04 – 27,28/04 & 31/05

ΠΑΡΙΣΙ

Για πολλούς ήταν και παραμένει η Πόλη του Φωτός.
Για άλλους είναι το κέντρο της πολιτικής πρωτοπορίας και της ελεύθερης έκφρασης των ιδεών. Αυτή είναι η γαλλική πρωτεύουσα που όταν την επισκέφθηκε για πρώτη φορά ο Χέμινγουεϊ,
στις αρχές της δεκαετίας του ‘30, έγραψε:

“Αν δείτε τον κόσμο σαν πυραμίδα, τότε σίγουρα στην κορυφή της βρίσκεται το Παρίσι”.

Πρόγραμμα Εκδρομής

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για ΠΑΡΙΣΙ. Άφιξη στην Πόλη του Φωτός, παραλαβή αποσκευών, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πανοραμική ξενάγηση μας. Θα δούμε την ΑΨΙΔΑ του ΘΡΙΑΜΒΟΥ, το ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ, τον ΠΥΡΓΟ του ΑΙΦΕΛ με ύψος 320μ., την γνωστή και όμορφη ΛΕΩΦΟΡΟ των ΗΛΥΣΙΩΝ ΠΕΔΙΩΝ, την ΓΕΦΥΡΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ του ΤΡΙΤΟΥ, το ΜΕΓΑΡΟ των ΑΠΟΜΑΧΩΝ όπου είναι θαμμένος ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ, το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, την ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ, θα περάσουμε από την FAUBOURG SAINT HONORE όπου βρίσκονται όλοι οι οίκοι υψηλής ραπτικής, την ΕΚΚΛΗΣΙΑ της ΑΓΙΑΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ, το περίφημο κτήριο της ΟΠΕΡΑΣ, τις GALLERIES LAFAYETTE, την ΛΕΩΦΟΡΟ της ΟΠΕΡΑΣ, το ΜΟΥΣΕΙΟ του ΛΟΥΒΡΟΥ όπου θα διασχίσουμε την αυλή με την πασίγνωστη γυάλινη ΠΥΡΑΜΙΔΑ του, την ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ, το ΠΟΝΤ ΝΕΦ, το ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ, την ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΤΛΕ, την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ του ΠΑΡΙΣΙΟΥ, την ΠΛΑΤΕΙΑ της ΒΑΣΤΙΛΗΣ με την ΟΠΕΡΑ της ΒΑΣΤΙΛΗΣ και το ΜΑΡΕ. Θα περάσουμε στην συνέχεια στην αριστερή όχθη όπου θα δούμε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ του ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, την ΠΑΝΑΓΙΑ των ΠΑΡΙΣΙΩΝ, το ΚΑΡΤΙΕ ΛΑΤΕΝ, το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ της ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ, το ΠΑΝΘΕΟΝ, τους ΚΗΠΟΥΣ του ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ, την ΕΚΚΛΗΣΙΑ του ΑΓ. ΣΟΥΛΠΙΚΙΟΥ, το ΣΑΙΝ ΖΕΡΜΑΙΝ, την ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ και το ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΡΣΕ που ήταν παλιός σιδηροδρομικός σταθμός πριν γίνει μουσείο. Μεταφορά στη συνέχεια στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Σας προτείνουμε κρουαζιέρα στον Σηκουάνα με τα μπατω.

2η ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΛΟΥΒΡΟΥ & ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για την ΞΕΝΑΓΗΣΗ μας στο ΜΟΥΣΕΙΟ του ΛΟΥΒΡΟΥ και την επίσκεψη μας στα ΑΝΑΚΤΟΡΑ των ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ. Το μουσείο του ΛΟΥΒΡΟΥ βρίσκεται στο κέντρο του Παρισιού και είναι ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα μουσεία τέχνης στον κόσμο. Φιλοξενεί περίπου 35.000 μεγάλης αξίας εκθέματα που περιλαμβάνουν έργα της αρχαιότητας και της μεσαιωνικής τέχνης μέχρι το 1848. Μεταξύ άλλων θα δούμε την ¨ΑΦΡΟΔΙΤΗ της ΜΗΛΟΥ ¨, την ¨ΝΙΚΗ της ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ¨και την γνωστή σε όλους ¨ΜΟΝΑ ΛΙΖΑ¨ του ΝΤΑΒΙΝΤΣΙ. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την επίσκεψη μας στα ΑΝΑΚΤΟΡΑ των ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ όπου θα δούμε τα βασιλικά διαμερίσματα και την αίθουσα των κατόπτρων όπου υπογράφηκε και η συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919. Ελεύθερος χρόνος για να επισκεφθείτε τους απέραντους κήπους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα σας προτείνουμε επίσκεψη στη Μονμάρτρη. Θα δούμε τη Σάκρ Κερ “Βασιλική της Ιερής Καρδιάς” που αποτελεί σήμερα ένα από τα σπουδαιότερα αξιοθέατα. Από τις αρχές του 19ου αιώνα μέχρι τις αρχές του 20ου, η Μονμάρτρη εξελίχθηκε σε ένα σημαντικό κέντρο καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων και τόπο συγκέντρωσης πολλών διανοούμενων και καλλιτεχνών, μεταξύ των οποίων ο ΒΙΝΣΕΝΤ ΒΑΝ ΓΚΟΓΚ, ο ΑΝΡΙ ΜΑΤΙΣ και ο ΠΑΜΠΛΟ ΠΙΚΑΣΟ. Στην συνέχεια σας προτείνουμε διασκέδαση σε ένα από τα φημισμένα καμπαρέ του Παρισιού.

3η ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ – DISNEYLAND

Πρόγευμα. Σήμερα μας περιμένει ο μαγικός κόσμος της DISNEYLAND. Αφεθείτε σε ένα ταξίδι με τους ΠΕΙΡΑΤΕΣ της ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ ή τον ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝΣ στη χώρα της Περιπέτειας, στη χώρα της Ανακάλυψης θα βρεθείτε σε ένα περιβάλλον γεμάτο τρισδιάστατες εικόνες και βίντεο σόου, οδηγήστε το δικό σας διαστημόπλοιο στο ΣΤΑΡ ΤΟΥΡΣ και επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Κοιμωμένης, του Πινόκιο, του Πήτερ Πάν και της Χιονάτης με τους επτά Νάνους. Μπορείτε να απολαύσετε ένα καφεδάκι ή ακόμα και να γευματίσετε σε ένα από τα πολλά εστιατόρια που υπάρχουν μέσα στο πάρκο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα.

4η ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ( Προαιρετική εκδρομή ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ )

Πρόγευμα. Ημέρα ελεύθερη στην ωραιότερη Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Απολαύστε ένα περίπατο στις όχθες του Σηκουάνα και πιείτε ένα καφεδάκι σε ένα από τα γραφικά γαλλικά καφέ. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα πολλά μουσεία που βρίσκονται στην πόλη. Η δική μας πρόταση για σήμερα είναι ολοήμερη εκδρομή στην πανέμορφη Νορμανδία, βόρεια της Γαλλίας. Εδώ έγινε η τελική μάχη που έκρινε το τέλος του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, και την συντριβή των Ναζιστικών δυνάμεων του Χίτλερ. Στις 16 Αυγούστου 1944 ο Αδόλφος Χίτλερ διέταξε οριστική οπισθοχώρηση ενώ η μάχη τελείωσε 4 μέρες αργότερα στο θύλακα της Φαλέζ, όπου 150.000 στρατιώτες του Άξονα περικυκλώθηκαν από συμμαχικά στρατεύματα και 50.000 από αυτούς σκοτώθηκαν ή πιάστηκαν αιχμάλωτοι. Στις 15 Αυγούστου 1944 συμμαχικές δυνάμεις αποβιβάστηκαν στη Νότια Γαλλία και στις 25 Αυγούστου, ο Γάλλος στρατηγός Σαρλ ντε Γκωλ εισήλθε θριαμβευτής στο Παρίσι. Η απόβαση των συμμαχικών δυνάμεων είχε σημαντικό κόστος για τους κατοίκους της Νορμανδίας, 20.000 κάτοικοι βρήκαν τραγικό θάνατο από τους βομβαρδισμούς των Συμμάχων ενώ καταστράφηκαν ολόκληρες πόλεις και χωριά. Στην διαδρομή μας θα επισκεφθούμε την διάσημη ΝΤΩΒΙΛ, την γειτονική της ΤΡΟΥΒΙΛ και το γοητευτικό ΟΝΦΛΕΡ με το γραφικό λιμάνι που ενέπνευσε πολλούς ζωγράφους. Επιστροφή στο Παρίσι το απόγευμα.

5η ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα. Λίγος χρόνος ελεύθερος (εξαρτάται από την ώρα αναχώρησης της πτήσης σας) μέχρι να μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο. Βγάλτε φωτογραφίες, απολαύστε τον καφέ σας σε ένα από τα πολλά και γνωστά καφέ του Παρισιού και περπατείστε στην πιο όμορφη λεωφόρο της Ευρώπης, την γνωστή CHAMPS ELYSEES. Μεταφορά στη συνέχεια στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

Αναχώρηση

Ημ

Ξενοδοχείο Διαμονής

2κλινο

1κλινο

Με 1 παιδί

έως 12 ετών

Με 2παιδιά

έως 12 ετών

ΠΑΣΧΑ

12/04 – 14/04 – 18/04

&

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

27/04

5

GRAND HOTEL NORMANDIE OPERA 3*

539 €

820 €

330 €

NOVOTEL ASNIERES 4*

559 €

850 €

NOVOTEL TOUR EIFFEL 4*

599 €

930 €

435 €

ΠΑΣΧΑ

11/04 – 12/04 – 13/04 – 17/04

6

GRAND HOTEL NORMANDIE OPERA 3*

599 €

936 €

340 €

NOVOTEL ASNIERES 4*

629 €

990 €

NOVOTEL TOUR EIFFEL 4*

679 €

1.100 €

475 €

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

28/04

4

GRAND HOTEL NORMANDIE OPERA 3*

489 €

684 €

330 €

NOVOTEL TOUR EIFFEL 4*

529 €

769 €

435

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

31/05 & 01/06

5

NOVOTEL ASNIERES 4*

549 €

820 €

350 €

NOVOTEL TOUR EIFFEL 4*

629 €

990 €

465 €

  • Για τις οικογένειες με ένα παιδί δίνεται 1 δίκλινο με προσθήκη κρεβατιού και η χρέωση είναι για 1 δίκλινο + την τιμή που αναφέρουμε με ένα παιδί έως 12 ετών (π.χ. με αναχώρηση 28/04 για 4 ημέρες 529 + 145 χ 2 + 330 + 145 ).

  • Για τις οικογένειες με δύο παιδιά δίνεται 1 τετράκλινο εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα (η χρέωση είναι ως εξής π.χ. με αναχώρηση 28/04 για 4ημέρες 529 + 145 χ 2 + 435 + 145 χ 2)

  • Σε περίπτωση που δεν υπάρχει τετράκλινο δίνονται 2 δίκλινα δωμάτια side by side ( η χρέωση είναι π.χ. με αναχώρηση 28/04 για 4ημέρες 529 + 145 χ 4 )

  • Τρίκλινα για ενήλικες υπάρχουν μόνο κατόπιν ζήτησης.

Σημειώσεις :

Το 6ήμερο πρόγραμμα έχει επιπλέον μια ελεύθερη ημέρα στο Παρίσι.
Το 4ήμερο πρόγραμμα έχει μια λιγότερη ελεύθερη ημέρα στο Παρίσι.
Η σειρά των ξεναγήσεων σε πολλά προγράμματα μπορεί να αλλάξει λόγω του ωραρίου πτήσεων, των αργιών, και των ημερών που είναι κλειστά τα μουσεία., χωρίς παραλείψεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ με την AIR FRANCE.
Διαμονή στο ξενοδοχείο NOVOTEL TOUR EIFFEL 4* με πρωινό σε μπουφέ καθημερινά.
Μεταφορές από / προς αεροδρόμιο – ξενοδοχείο με πολυτελές πούλμαν.
ΞΕΝΑΓΗΣΗ πόλης με Ελληνόφωνη επαγγελματία ξεναγό.
ΞΕΝΑΓΗΣΗ στο ΜΟΥΣΕΙΟ του ΛΟΥΒΡΟΥ.
Επίσκεψη στα ΑΝΑΚΤΟΡΑ των ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ.
Μεταφορά στο πάρκο της DISNEYLAND.
Έμπειρη Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας.
Ενημερωτικά έντυπα, Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

Φόροι αεροδρομίων (περίπου 145 €).
Είσοδοι μουσείων (ΛΟΥΒΡΟΥ & ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ), εισιτήριο εισόδου στη DISNEYLAND, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.
Ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο / προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

Σημαντικές Σημειώσεις – Παρατηρήσεις

Γενικά τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται μετά τις 14.00 και παραδίδονται πριν τις 12.00μ.μ. ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης ή αναχώρησης των εκδρομέων.

Τα τρίκλινα είναι δίκλινα με την προσθήκη επιπλέον πτυσσόμενου κρεβατιού το οποίο τοποθετείται κατά κύριο λόγο για την εξυπηρέτηση παιδιών ηλικίας ως 12 ετών. Συνεπώς το δωμάτιο δεν είναι το ίδιο ευρύχωρο με το δίκλινο.

Παρακαλούμε όπως φροντίσετε να έχετε μαζί σας διαβατήριο εν ισχύ και νέου τύπου ( με ημερομηνία έκδοσης μετά την 1/1/2007) ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες για να ταξιδέψετε. Σε διαφορετική περίπτωση η ευθύνη της μη επιβίβασής σας στο αεροπλάνο βαρύνει εσάς και μόνο. Αυτό ισχύει και για τις περιπτώσεις στρατιωτικών και άλλων σωμάτων ασφαλείας που χρειάζονται ειδικές άδειες από τις υπηρεσίες τους. Αντίστοιχα ισχύει για τις περιπτώσεις αλλοδαπών όπου πρέπει σε κάθε περίπτωση να συμβουλεύονται οι ίδιοι την πρεσβεία τους για τα απαραίτητα έγγραφα και διαδικασίες που χρειάζονται προκειμένου να ταξιδέψουν εκεί που επιθυμούν.

Προσοχή στις αποσκευές σας. Επιτρέπεται μόνο 1 αποσκευή ανά επιβάτη με μέγιστο βάρος τα 23 κιλά. Σε περίπτωση που 2 επιβάτες συνταξιδεύουν με 1 αποσκευή δεν πρέπει αυτή να υπερβαίνει τα 30 κιλά. Επιτρέπεται μόνο 1 χειραποσκευή ανά επιβάτη να φέρει εντός του αεροσκάφους. Σακούλες & γυναικείες τσάντες θεωρούνται χειραποσκευές. Στις χειραποσκευές δεν συμπεριλαμβάνονται τα ψώνια από τα καταστήματα που βρίσκονται μετά τον έλεγχο των αποσκευών & προσώπων όπως & οι φορητοί υπολογιστές.

Η τιμή συμμετοχής έχει καθοριστεί με βάση τις ισχύουσες τιμές στα μέσα μεταφοράς την περίοδο έκδοσης του εκάστοτε τιμοκαταλόγου. Οποιαδήποτε επίσημη αύξηση επιβαρύνει τους εκδρομείς & την αναφερόμενη επί του τιμοκαταλόγου τιμή συμμετοχής.

ΕΙΣΟΔΟΙ ΜΟΥΣΕΙΩΝ & ΠΑΡΚΩΝ

ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΒΡΟΥ

Τρίτες το μουσείο είναι ΚΛΕΙΣΤΟ.

ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΠΑΙΔΙΑ έως 18 ετών

15 – 20 €

εξαρτάται από τον αριθμό ατόμων.

ΔΩΡΕΑΝ

ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ

Δευτέρες είναι ΚΛΕΙΣΤΑ

ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΠΑΙΔΙΑ

15

ΔΩΡΕΑΝ

ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ

ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΠΑΙΔΙΑ

70 €

40 €

MOULIN ROUGE

( περιλαμβάνεται και η μεταφορά με πούλμαν )

ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΠΑΙΔΙΑ

115 €

70 €

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΗΚΟΥΑΝΑ & ΜΟΝΜΑΡΤΡΗ

ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΠΑΙΔΙΑ

40 €

25 €

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ DISNEYLAND ( όχι στο WALT DISNEY STUDIOS ) Μία ημέρα

ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΠΑΙΔΙΑ

57 €

51 €

OI TIMEΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ

Exodos Travel, Περιστέρι

Καλαμών 25 & Βασ. Αλεξάνδρου, Περιστέρι
Τηλ : 210 57.87.130, 210 57.87.488
Fax : 210 57.86.919
email : info@exodostravel.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Συνελήφθη ο σύζυγος της 40χρονης για τη δολοφονία της στο Μενίδι

Peristeri News

Νεκρή γυναίκα στη μέση του δρόμου στο Μενίδι

Peristeri News

Άγνωστοι βανδάλισαν δημοτικό σχολείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment